Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τα κορυφαία αθλητικά events στον πλανήτη

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα από οκτώ. Η επιλογή των παρακάτω αθλητικών διοργανώσεων προέκυψε μετά από πολλή σκέψη και πάλη με τον εαυτό μας για όσες έπρεπε να αφήσουμε εκτός λίστας. Όποια κι αν επιλέξεις, ακόμα και κάποια από εκείνες που δεν αναφέρουμε, φρόντισε να κάνεις ό,τι μπορείς για να γίνεις θεατής τους. Γιατί δεν είναι «απλοί» αγώνες. Είναι συναρπαστικές στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα και που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τη ζωή σου ακόμα περισσότερο.

Το Grand Prix του Monte Carlo

Κάθε Grand Prix της Formula 1, είναι μια ξεχωριστή αντρική φαντασίωση. Στο Μόντε Κάρλο, όμως, είναι σα να βλέπεις θέατρο στο Λονδίνο. Άλλη κλάση, άλλη γοητεία. Η F1 στο φυσικό, υπέρλαμπρο, ένδοξο χώρο της. Είναι σαν το Μονακό να φτιάχτηκε ακριβώς γι’ αυτό το γεγονός. Γιατί προφανώς και κάτι ήξερε ο Ayrton Senna που το λάτρευε τόσο πολύ. Αν λοιπόν ένα από τα όνειρα της ζωής σου είναι να δεις F1 Live, κάν’ το όπως της αξίζει: Μεγαλοπρεπώς.

Αγώνες Σκι στο Χάνενκαμ

Είναι μια από τις πιο συναρπαστικές καταβάσεις στο χιόνι, αυτή στο κοσμοπολίτικο αυστριακό Κίτσμπουελ, με τις πίστες ανοιχτές για το κοινό μια μέρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τα ασθενοφόρα να κάνουν ουρά για να περιμαζέψουν όλους τους wannabe δεινούςσκιέρΜακράν από τις δυσκολότερες διαδρομές, γι’ αυτό αν δεν το έχεις πραγματικά πολύ καλύτερα να παραμείνεις θεατής. Άλλωστε, το θέαμα είναι τόσο συναρπαστικό που και ως απλός παρατηρητής νιώθεις την αδρεναλίνη να βαράει κόκκινα.

Boca Juniors Vs River Plate στο La Bombonera

Θέλει κι ερώτημα ή μήπως χρειάζεται εξήγηση γιατί να κάνεις τα πάντα ώστε να δεις από κοντά τον πιο έντονο αγώνα του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου κι ένα από τα πιο δυνατά ντέρμπι του πλανήτη; Είναι το ματς των χρωμάτων, των θορύβων και της ενέργειας. Η απόλυτη έκσταση γύρω από τη στρογγυλή θεά. Τη μέρα του αγώνα το Μπουένος Άιρες θυμίζει πόλη σε εμφύλιο. Φτωχοί (Boca Juniors) εναντίον πλουσίων (River Plate) σ’ ένα ντέρμπι με ιστορία και συμβολισμούς μέσα σε ένα στάδιο που έχει ζήσει πολλά κι έχει δει ακόμα περισσότερα. Αν, πάλι, η Αργεντινή σου φαίνεται πολύ μακρινό όνειρο, πάλεψέ το «τουλάχιστον» για έναν τελικό Barcelona-Real που είναι και πιο κοντά σου.

Red Bull Cliff Diving

Όσοι το παρακολούθησαν το καλοκαίρι του 2011 στη Λίμνη Βουλιαγμένης, γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως πρόκειται για μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και εντυπωσιακές αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου. Οι καλύτεροι αθλητές κάνουν βουτιά στο κενό - από ύψος 27 μέτρων, σα να λέμε από 8όροφο κτίριο - με πτώσεις που διαρκούν μόλις δύο δευτερόλεπτα και τρέχουν με ταχύτητα 85 χμ., σε μέρη απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και εναλλακτικά αστικά τοπία.

Ο τελικός του Roland Garros

Κι ένας ημιτελικός μια χαρά είναι, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Αρκεί να είναι στο γήπεδο Philippe Chatrier, ώστε η εμπειρία να βιωθεί στο μέγιστο. Ναι, το Wimbledon είναι elegant, ο πεντακάθαρος «ομφαλός» του παγκόσμιου τένις. Αλλά όποιον επαγγελματία παίκτη κι αν ρωτήσεις, ένα πράγμα θα σου πει: Σαν το χωμάτινο του Chatrier δεν έχει. Το μεγαλύτερο στο είδος του και κεντρικό court του Stade Roland Garros δίνει σ’ έναν αγώνα τένις επιπλέον δυναμική, όποιος αστέρας της κίτρινης μπάλας σκονίζεται πάνω του.

Ο Γύρος της Γαλλίας

Η ύψιστη ποδηλατική διοργάνωση και η σημαντικότερη στον ανοικτό δρόμο, με ιστορία που ξεπερνά τα 100 έτη. Η διαδρομή περνά από πολλά μέρη σε όλη την έκταση της Γαλλίας με κάποια σημεία να αγγίζουν και γειτονικές χώρες, καλύπτοντας μια απόσταση πάνω από 4.000 χιλιόμετρα. Η διαδρομή διακρίνεται σε 21 ετάπ (στάδια, étapes) το καθένα από τα οποία είναι αυτόνομη κούρσα και έχει δικά του χαρακτηριστικά. Το 20ο είναι η ανάβαση στο μυθικό L’ Alpe d’ Huez που ουσιαστικά κρίνει και το νικητή. Η θέα είναι μοναδική.

Ένας καλός αγώνας των Los Angeles Lakers

Μαζί με Brad PittLeonardo Di Caprio και Jack Nicholson, στις πρώτες θέσεις! Εντάξει, δύσκολο να το πετύχεις, μείνε μόνο στο να μπεις στο γήπεδο. Άλλωστε, στο NBA έχουν οθόνες μέχρι και στις τουαλέτες.

Ένας τελικός Ολυμπιακών Αγώνων

Σε όποιο άθλημα κι αν προτιμάς. Αν θες τη γνώμη μας, φρόντισε κάποια στιγμή στη ζωή σου να δεις απο κοντά μια τελική κούρσα στα 100 μέτρα, παρόλο που όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν παίρνεις καν χαμπάρι τι συνέβη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι από εκείνες τις εμπειρίες που θα έχεις να λες στα παιδιά σου όταν θα μεγαλώσεις και συνδυάζονται εξαιρετικά με ταξιδάκι αναψυχής στον τόπο διοργάνωσης.

http://gr.askmen.com/

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αυτό είναι το πιο γρήγορο fitness πρόγραμμα του πλανήτη
  • Κάνε το τέστ και διάλεξε με προσοχή τα νέα σου αθλητικά
  • Videos: Τα πιο αστεία αθλητικά ατυχήματα!
  • Αθλητικά & ενεργειακά ποτά
  • Πίσω από από τα αθλητικά συμπληρώματα (VIDEO)
  • Παπούτσια αθλητικά που... «μιλάνε» από την Google
loading...