7 τρόποι για να καταλάβεις ότι δεν κάνει για σένα!

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Πάρε τον χρόνο σου για να τον γνωρίσεις και μην... τσιμπάς εύκολα στα τερτίπια του. Ρίξε μια ματιά στους 7 τρόπους που "καρφώνουν" ότι το αγόρι σου δεν είναι αυτό που ψάχνεις!
 

1. Πάρε τον χρόνο σου για να τον γνωρίσεις
Μη καταλήξεις σε συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του πολύ γρήγορα. Όσο περισσότερο γνωρίζεις κάποιον τόσο πιο δύσκολο είναι για εκείνον να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο.

 

2. Πίστεψε στο “οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις”

Οι άνθρωποι που αξίζει να εμπιστευτείς δεν ξοδεύουν τον χρόνο τους στο να λένε πόσο αξιόπιστοι είναι. Απλά συμπεριφέρονται καθημερινά με αυτόν τον τρόπο.

 

3. Παρατήρησε πως διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις σου προς εσένα καθημερινά.
Εμφανίζεται στα ραντεβού σας στην ώρα του; Πραγματοποιεί όσο σου υπόσχεται; Το να μπορείς να τον εμπιστευτείς στα μικρά θέματα σου δίνουν αυτοπεποίθηση να κάνεις το ίδιο στα μεγάλα θέματα.

 

4. Μην υποκύπτεις στην υπερβολική κολακεία του
Σου υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα; Τα κομπλιμέντα του είναι υπερβολικά; Πίσω από τις πολλές λέξεις για να σε εντυπωσιάσει φαίνεται πως έχεις τον στόχο του να κερδίσεις κάτι από σένα; Αν έτσι νιώθεις έτσι είναι.

 

5. Νιώθεις ότι σου κρύβει πράγματα για εκείνον;
Αισθάνεσαι πως σε αποκόπτει από συγκεκριμένες πτυχές της ζωής του; Αν ναι, θα πρέπει να σκεφτείς γιατί κρύβει συγκεκριμένα κομμάτια για εκείνον. Τα μυστικά έχουν τον λόγο τους.

 

6. Μην αδιαφορήσεις  αν τον πιάσεις να κοιτάει αλλού
Αν τον πιάσεις να τσεκάρει κάποια άλλη όταν είστε μαζί τότε αυτό πρέπει να σου χτυπήσει το καμπανάκι σου. Το να φλερτάρει κάποια άλλη δείχνει πως δε σε σέβεται και είναι το πρώτο σημάδια πως είναι ένας αναξιόπιστος άντρας.

 

7. Πρόσεχε τα λευκά ψέματα
Κάποιος που μπορεί να διαστρεβλώνει την αλήθεια στα πρώτα στάδια της σχέσης είναι αναμενόμενο αργότερα να χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά το ψέμα. Αν τον πιάσεις να σου λέει ένα αθώο ψέμα πρόσεχέ τον.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πόσο συχνά σκέφτεται μια γυναίκα το σεξ
  • Η σκληρή καθημερινότητα μιας Ελληνίδας bodybuilder!
  • 5 παράξενα σημάδια που σου δείχνουν πόσο αγχωμένος είσαι!
  • Πόσο θέλουν οι γυναίκες να διαρκεί το σεξ;
  • Ο γυναικείος οργανισμός αντέχει περισσότερο από τους άνδρες κατά την άσκηση!
  • 6 εναλλακτικοί τρόποι για ταχύτερη καύση λίπους
loading...