Τι βλέπουν οι άνδρες στα pornosite;

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τη …χείρα με τα …πέντε ορφανά πολλοί αγάπησαν … αλλά και πολλοί απαρνήθηκαν και είτε έχουν σχέση, είτε δεν έχουν, είτε είναι παντρεμένοι, είτε όχι, μια βόλτα σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου πραγματοποιείται από τους περισσότερους, ασχέτως αν και οι περισσότεροι το αρνούνται. Είτε αρνούνται, είτε όχι, τι βλέπουν συνήθως στις διάφορες σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου;

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιου του Μόντρεαλ όλοι οι άνδρες βλέπουν πορνό και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας οι άντρες επισκέπτονται κατά μέσο όρο 1,7 φορές την εβδομάδα ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Ενώ τα site επιλέγονται με βάση την αντιστοιχία του περιεχομένου τους στα προϋπάρχοντα σεξουαλικά γούστα του καθενός.

Σε γενικές γραμμές προτιμούν να δούνε ότι δεν κάνουν στην πραγματική ζωή και γι αυτό το λόγο πρώτες στις προτιμήσεις είναι τα θέματα με όργια και κυρίως αυτά με ομαδικό σεξ. Άλλοι πάλι επιλέγουν site με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο ενώ πολλοί προτιμούν να βλέπουν λεσβιακό σεξ. Υπάρχουν και άλλοι που επιλέγουν να βλέπουν γκέι site, είτε …απλά, είτε σαδομαχιστικά, άσχετα αν στην πραγματική τους ζωή είναι αμφισεξουαλικοί.

Ο Καθηγητής Simon Louis Lajeunesse, επικεφαλής της έρευνας του πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, σημειώνει πως η πορνογραφία δεν έχει κανένα αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα ή τη σεξουαλική συμπεριφορά των ανδρών.

Αντίθετα ο δρ. Russell Stambaugh, ψυχολόγος και σεξοθεραπευτής από το Ann Arbor του Michigan, επισημαίνει ότι ο σεξουαλικός ερεθισμός που προκαλείται από το πορνό συνδέεται με τους κατοπτρικούς νευρώνες του εγκεφάλου, αυτούς που προκαλούν τη μηχανική επανάληψη μιας πράξης που εκτυλίσσεται μπροστά μας και τονίζει ότι ο ανδρικός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να ερεθίζεται εύκολα σεξουαλικά, ώστε να είναι έτοιμος για δράση οποτεδήποτε προκύπτει η ευκαιρία!

Από την άλλη, η δρ. Lonnie Barbach, σεξοθεραπεύτρια από το Σαν Φρανσίσκο, επισημαίνει ότι, πολύ πιο απλά, «ακριβώς επειδή δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν στο σπίτι με τη σύντροφό τους, είναι η καινοτομία, το πρωτόγνωρο, το κάτι διαφορετικό που κάνει το πορνό ερεθιστικό», ενώ ο δρ. Jed Diamond, συγγραφέας του βιβλίου The Irritable Male Syndrome και διευθυντής του προγράμματος υγείας Men Alive, τονίζει: «Στον πραγματικό κόσμο, οι σχέσεις μαστίζονται από άγχος και αβεβαιότητα. Ο κόσμος του πορνό είναι πάντα προβλέψιμος και υπό έλεγχο».

Εκεί όπου όλες οι απόψεις συγκλίνουν είναι ότι το πρόβλημα με το πορνό στα ζευγάρια είναι η ενοχή και η μυστικότητα.

Σε γενικές γραμμές το 35% του υλικού που κατεβάζουν οι χρήστες του διαδικτύου καθημερινά είναι πορνογραφικό. Ενώ χρήστες του Διαδικτύου επισκέπτονται πορνογραφικά sites κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και κάθε 39 λεπτά δημιουργείται ένα νέο πορνογραφικό βίντεo στις ΗΠΑ. Ενώ κάθε δευτερόλεπτο 372 χρήστες αναζητούν πορνογραφικό υλικό σε κάποια μηχανή αναζήτησης στο Ιnternet.

 

Πηγή: activeman.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ