Η συγκλονιστική ιστορία μιας νύφης που έγινε... άνδρας bodybuilder!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Βλέποντας πλέον κανείς τον 30χρονο Cody Harman με six-pack κοιλιακούς και μύες δεν μπορεί να πιστέψει ότι προν απο επτά μόλις χρόνια ανέβαινε τρομοκρατημένος, τα σκαλιά της εκκλησίας, στον γάμο του στον οποίον ήταν… η νύφη.

Ο 30χρονος γεννήθηκε γυναίκα και πάλεψε πάρα πολύ με τον εαυτό του μέχρι να αποδεχθεί τη φύση του και να διεκδικήσει τη συμφιλίωση μαζί της.

«Ήξερα πως έκανα λάθος με τον γάμο, αλλά δεν ήξερα πώς να πω στους άλλους αυτό που συνέβαινε. Είμαι πια πιο ευτυχισμένος από όσο είχα ποτέ φανταστεί τώρα που ζω ως άνδρας» δηλώνει στην εφημερίδα Mirror.

Οι δυσκολίες εντάθηκαν για τον Cody στην εφηβεία, όταν οι αλλαγές στο κοριτσίστικο σώμα του, που γινόταν γυναικείο, τον βασάνιζαν.

Στα 20 του ο Cody γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό του μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Το 2008 ήρθε η στιγμή του γάμου. «Ήξερα πως κάτι πάει λάθος γιατί δεν είχα καθόλου ερωτικά συναισθήματα για τον Adam. Ακόμα και την ημέρα του γάμου ένιωθα άβολα μέσα στο νυφικό μου, αν και προσποιούμουν πως ήμουν ευτυχισμένος».

Cody Harman 696x435

Το 2011 επέστρεψε στην Καλιφόρνια και πήγε σε μια σχολή μαγειρικής με την ελπίδα μια νέα καριέρα να τη βοηθήσει.

Το 2012 μίλησε στην οικογένεια και τους φίλους του πως ήταν λεσβία και έναν χρόνο αργότερα τους είπε πως ήταν διεμφυλικός.

Το 2014 υποβλήθηκε σε μαστεκτομή- εξ ου και η φωτογραφία με τις ουλές- και άρχισε να παίρνει ανδρικές ορμόνες. Παράλληλα επικεντρώθηκε στη γυμναστική και κυρίως το Crossfit και το τρέξιμο.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και πέρσι άρχισε την άρση βαρών.

Το τελικό στάδιο της αλλαγής φύλου θα είναι για τον Cody τον Ιούνιο, όταν θα υποβληθεί σε φαλλοπλαστική. Τότε ελπίζει να μπορέσει να βρει και τον έρωτα. «Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το μήνυμά μου είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή, έχουμε όλοι μόνο μία ευκαιρία».

Πολυμέσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 25 διατροφικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας bodybuilder
  • 5 αιτίες που οι bodybuilders δεν καταφέρνουν να μεγαλώσουν τους μύες!
  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • Ο bodybuilder που ισχυρίζεται ότι με ένα γεύμα την μέρα εξασφαλίζεις υγεία και ζωτικότητα
  • Η γυναίκα bodybuilder που τραβάει τραμ 22 τόνων με 50 επιβάτες
  • Είσαι vegan; Μπορείς να «χτίσεις» απίστευτο μυϊκό όγκο!
loading...