Γυναίκα-ρεκόρ: Έτρεξε 53 μαραθώνιους σε 53 ημέρες!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το έκανε για φιλανθρωπικούς σκοπούς - Είχε διαβάσει για τον Dean Karnazes, ο οποίος έτρεξε 50 μαραθώνιους σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ...

Η γυναίκα που ονειρεύονται πολλοί άντρες, η σούπερ-φιτ Amy Hughes ήθελε να κάνει «κάτι διαφορετικό» προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όταν έμαθε πως η κόρη ενός πολύ καλού της φίλου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. 

Και σίγουρα τα κατάφερε όταν έτρεξε 53 μαραθώνιους σε 53 συνεχόμενες ημέρες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Σήμερα, αφού πέρασε τη γραμμή τερματισμού στο Μάντσεστερ η Amy, δήλωσε: «Για έναν περίεργο τρόπο, είναι λυπηρό το γεγονός ότι όλα έχουν πια τελειώσει».

Η 26χρονη Amy είχε διαβάσει για τον Dean Karnazes, ο οποίος έτρεξε 50 μαραθώνιους σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ. 

Ξεκίνησε να τρέχει από στο Τσέστερ στις 6 Αυγούστου και κατάφερε να τρέχει 42,195 χλμ σε μια διαφορετική πόλη κάθε μέρα. Κατάφερε να ολοκληρώσει 2233,769472 χλμ  και να «λιώσει» πέντε ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών!

Η δυσκολότερη μέρα για την Amy ήταν η 35η, όταν λόγω αδιαθεσίας είχε στομαχικές διαταρραχές και υπέφερε από σοβαρές κράμπες. Έτσι, έτρεξε αργά το μαραθώνιό της, φτάνοντας τις οκτώ ώρες. Ωστόσο, ο ταχύτερος μαραθώνιος που έτρεξε ήταν στο Cambridge σε τέσσερις ώρες και πενήντα λεπτά. 

Η Amy ελπίζει να ενισχύσει με 53.000 λίρες το Ίδρυμα Isabelle Lottie, για τη διάγνωση όγκων του εγκεφάλου σε παιδιά και νέους ενήλικες. 


protothema.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τα καλοκαιρινά «λάθη» που αυξάνουν το λίπος στην κοιλιά
  • Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;
  • Οι super ασκήσεις για το εσωτερικό των μηρών (video)
  • Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού
  • Ο γυναικείος οργανισμός αντέχει περισσότερο από τους άνδρες κατά την άσκηση!
  • 5 τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα
loading...