Καθαρίστε το συκώτι σας σε δύο μέρες με μαύρη σταφίδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το ήπαρ, ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας, καθαρίζει το αίμα και αφαιρεί τις τοξίνες. 

Και, επιπλέον, μπορεί να επισκευαστεί πλήρως σε περίπτωση που κοπεί. Για αυτό το λόγο πρέπει να φροντίζουμε για την συνεχή περιποίηση και φροντίδα της υγείας του λόγω της σημασίας του για το σύνολο της υγιείας του σώματος.

ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το πιο κοινό πρόβλημα με το συκώτι είναι το λιπώδες ήπαρ. Κίρρωση, ηπατίτιδα Α, Β, C, και τοξική ηπατίτιδα είναι μεταξύ των άλλων επικίνδυνες ασθένειες που μπορούν να προσβάλλουν το ήπαρ.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ

Υπάρχουν τρόποι για να καθαρίσουμε το συκώτι μας φυσικά.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το καθαρίσετε σε μόλις 2 ημέρες χρησιμοποιώντας μόνο νερό και σταφίδες κάθε πρωί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Επιλέξτε καλής ποιότητος μαύρη σταφίδα και βάλτε την σε μια κατσαρόλα, αφού πρώτα την πλύνετε καλά με άφθονο νερό. Προσθέστε για κάθε ένα φλιτζάνι σταφίδες, τρία φλιτζάνια νερό.

Στη συνέχεια, βράζετε τις σταφίδες, για 2 λεπτά και μετά τις αφήνετε να ξεκουραστούν για 24 ώρες.

Το επόμενο πρωί, σουρώστε το, πάρτε αυτό το θαυματουργό αποτοξινωτικό και φροντίστε να το καταναλώσετε με άδειο στομάχι. Μετά από μόνο 2 ημέρες, θα έχετε ήδη αποτελέσματα, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε αυτήν τη διαδικασία για μια εβδομάδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, συνιστάται να αποφεύγεται η κατανάλωση λιπαρών τροφών ή αλκοόλ.

Μην ξεχνάτε πως από την κατάσταση του συκωτιού μας εξαρτάται η υγιεία ολόκληρου του οργανισμού μας, γι` αυτό το καλλίτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποτοξινώνουμε συχνά.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως να γυμνάζεστε σωστά το πρωί με στόχο το χάσιμο λίπους
  • Γιατί ενώ κάνεις διάδρομο δεν καις καθόλου λίπος
  • 7 λόγοι που θα σας κάνουν να λατρέψετε τα αχλάδια
  • Πώς αυτός ο τύπος έδιωξε τη μπάκα μέσα σε μόλις 90 ημέρες
  • 7 αλήθειες για τους μύες σου!
  • Γιατί ενώ γυμνάζεσαι συνεχίζεις να παχαίνεις;
loading...