6 σέξι δήθεν κόλπα που εκείνος δεν θ' αντέξει!

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Εσύ πιστεύεις πως θα περάσεις πρώτη στο πανεπιστήμιο του σεξ, κι εκείνος σκοπεύει να σε αφήσει μεταξεταστέα. Τι μπορεί να κάνεις λάθος; Ιδού τα 6 κορυφαία αμαρτήματα.

1.Παίρνεις διαρκώς την πρωτοβουλία: είπαμε είσαι γυναίκα αράχνη, αρπαχτικό και σεξουάλα! Και ναι είναι αλήθεια πως κάποιες φορές θέλει να κάτσει και να απολαύσει το ερωτικό παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να κάνει τα πάντα όλα εκείνος. Πάρα ταύτα, το να τον κυνηγάς παντού και πάντα πρώτη εσύ να το κάνετε, θα του στερήσει αυτό το ρόλο του άντρα, του κυνηγού.

2. Ωπα βρε βαθύ λαρύγγι: αφού τόλμησες τις δοκιμές σου σε μπανάνες, λογαριάζεις πως είσαι και η πρώτη στο στοματικό, κι αντί να ξεκινήσεις από τα απλά (2 χεράκια- μια γλωσίτσα, μπόλικο σάλιο) είπες ως αισιόδοξη πάντα να πέσεις στα βαθιά. Την πληρώνει καθημερινά το πέος του, που εσύ θέλεις να το βοηθήσεις να πάει βαθιά και τα δόντια του τον τρυπούν λυσσαλέα.

 

3. Καμαρωτή και σέξι: εντάξει, το κατάλαβε. Τα έχεις διαγράψει τα χιλιόμετρά σου στο κρεβάτι αλλά αντίθετα με ό,τι νομίζεις, το να κοκορεύεσαι για τα σεξουαλικά κατορθώματα του παρελθόντος, σε υποβιβάζουν στα μάτια του και δεν του ανοίγουν την όρεξη για περισσότερα κατορθώματα.

 

 

4. Φωνούλες παιδικές! Φωνές, ακούω φωνές! Ναι, τις ακούει κι εκείνος αυτές τις φωνούλες που του κάνεις πάνω στο σεξ λες και είσαι νιάνιαρο και καθόλου δεν ξεσηκώνεται που έχει στην αγκαλιά του το μωρό του σεξ, θα το προτιμούσε άγριο μωρό και χωρίς χαζομωρουδίστικες φωνούλες.

 

5. Παραφουσκωμένο στήθος! Απορείς που μετά την αφαίρεση του στηθόδεσμου, τα αρσενικά κάνουν γκριμάτσες απογοήτευσης; Όχι, δεν φταίει το μικρό σου στήθος κι ούτε πρέπει να κατηγορήσεις τους άντρες του ντουνιά αυτού που την βρίσκουν με μεγάλα στήθια. Το πρόβλημα ξεκινάει από σένα και από τον διακαή σου πόθο να ενισχύσεις το μπούστο σου με μπανέλες, μαξιλαράκια και ό,τι άλλο φανταστείς για να κάνεις το στήθος τούμπανο, όπως αρέσει στα αγόρια. Τελικά, δημιουργείς μεγάλες προσδοκίες που τη στιγμή του αποχωρισμού από το σουτιέν, οι ελπίδες αποδεικνύονται φρούδες.

 

6. Μου άλλαξες τις στάσεις: ναι, λέμε ναι στην ποικιλία. Λέμε ναι, στο Κάμα Σούτρα και τις εναλλαγές στάσεων. Τώρα γιατί εσύ πιστεύεις πως θα σε θεωρήσι καυτό θηλυκό, απλά και μόνο επειδή ζητάς να αλλάξετε 30 στάσεις ανά συνεδρία έρωτα. Θα σε γελάσω και δεν το θέλω.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Με τι τροφές θα νικήσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση
  • Ξέχνα το γυμναστήριο και πιάσε το... sexercise!
  • Αυτή είναι η βιταμίνη που αυξάνει τη διάθεση για σεξ
  • Αυτές είναι οι 17 τροφές που «καταργούν» το viagra
  • O πραγματικός λόγος που τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ
  • Οι 4 στους 10 προτιμούν το κινητό από το σεξ
loading...