Θέλετε να μάθετε τι σκέφτονται οι άντρες μετά το σεξ;

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κάθε άντρας που δε δίνει σημασία σε κάτι τόσο έντονο όσο το σεx δεν σέβεται κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό του. Αν κάνεις σεx με έναν άντρα ο οποίος δε σκέφτεται τίποτα μετά το σεx τότε πρέπει οπωσδήποτε να τον διώξεις. Όταν από την άλλη είστε σε μία σχέση (η οποία ξεκίνησε και πρόσφατα) τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι ο αγαπημένος σας, σκέφτεται σίγουρα τα τρία παρακάτω πράγματα.

1. Της άρεσε;

Όταν είστε σε μία σοβαρή σχέση, ο σύντροφός σας νοιάζεται πολύ περισσότερο για τις επιδόσεις του. Μετά το σεx σίγουρα αναρωτιέται αν σας
άρεσε αλλά είναι σχεδόν απίθανο να σε ρωτήσει ευθέως . Σκέφτεται όλα τα άσχημα που μπορεί να σας περνάνε από το μυαλό και φέρνει στο νου κάθε στιγμή της επαφής μπας και καταλάβει για ποιο λόγο χαμογελάσατε ή γιατί δε φωνάξατε όσο τον έχετε συνηθίσει να φωνάζετε.

2. Νιώθει ότι τη σέβομαι;

Οι άντρες προσπαθούν πολλές φορές να καταλάβουν πώς μπορεί να νιώθει η αγαπημένη τους μετά το σεx. Είναι εύκολο για έναν άντρα να ,κάνει τη δουλειά του και μετά να σηκωθεί και να φύγει. Αλλά για τη γυναίκα είναι σημαντικό να συζητήσει, να γελάσει μαζί με τον σύντροφό της, να ακούσουν μαζί μουσική, να δουν τηλεόραση και να κάτσουν αγκαλιά. Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που κάνει τους άντρες να θέλουν να σηκωθούν αμέσως από το κρεβάτι μετά το σεx ή να κοιμηθούν αλλά και μόνο το ότι προσπαθεί να μη σηκωθεί και μένει δίπλα σας κρατώντας σε αγκαλιά και συζητώντας μαζί σας δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται για εσάς. Να ξέρεις πως τις περισσότερες φορές το κάνει μόνο για εσάς

3. Κάνουμε όσο σεx θα έπρεπε;

Κανένας άντρας δε θέλει να νομίζει η κοπέλα του ότι έχει εμμονή με το σεx αλλά από την άλλη δε θέλει και να νιώθει ότι η κοπέλα του σκέφτεται ότι το σεx δεν είναι αρκετό. Ξέροντας, λοιπόν, και εσείς ότι ο σύντροφός σας σκέφτεται και την ποσότητα των επαφών σας καλό είναι να παίρνετε που και που την πρωτοβουλία και να του δείχνετε πόσο τον θέλετε.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο
  • Ποιες τροφές πρέπει να τρώνε οι άντρες που θέλουν να «χτίσουν» μυς
  • H ηλικία που άντρες και γυναίκες φτάνουν στη σεξουαλική τους ακμή!
  • Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερο σεξ απ' ότι οι νέοι
  • Τόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ
  • Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τις κάλτσες στο σεξ
loading...