Μήπως τελικά το μέγεθος μετράει στον γυναικείο οργασμό; Νέα (επιστημονικά) δεδομένα

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Γράφτηκε από τον

 

Οι συζητήσεις που γίνονται για το συγκεκριμένο θέμα (όπως και για τον γυναικείο οργασμό), υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Ας δούμε όμως τι παρατήρησε μια καινούργια έρευνα που έγινε από ψυχολόγους του Πανεπιστημίου της Δυτικής Σκωτίας:

Σε αντίθεση λοιπόν με το καθησυχαστικό σλόγκαν «το μέγεθος δεν μετράει», οι ερευνητές της συγκεκριμένης έρευνας υποστηρίζουν ότι το μέγεθος του ανδρικού μορίου μπορεί να έχει σημασία στο κρεβάτι για ορισμένες γυναίκες και για ορισμένους τύπους οργασμών.

 

Στην μελέτη του πανεπιστημίου της Σκωτίας έλαβαν μέρος 323 γυναίκες, οι οποίες και κλήθηκαν να θυμηθούν τις σεξουαλικές τους επαφές μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι κοπέλες ρωτήθηκαν για την σεξουαλική συμπεριφορά τους καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος του πέους  κατά την κολπική συνουσία και τις άλλες σεξουαλικές πράξεις γι αυτές. Πιο συγκεκριμένα τους ζητήθηκε να απαντήσουν αν ήταν πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό με ένα μικρότερο ή ένα μεγαλύτερο από τον μέσο όρο πέος (ως μέσος όρος ορίζεται από 14,9 cm έως 15,5 cm).

 

Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι 160 από τις 323 γυναίκες βιώνουν κολπικό οργασμό και μάλιστα το 60% δήλωσε πως το μέγεθος δεν τους έκανε καμία διαφορά. Όμως ένα 33,8% δήλωσε πως προτιμάει το ανδρικό μόριο να έχει μεγαλύτερο μήκος από τον μέσο όρο και ένα 6,3% πως ένιωσε μεγαλύτερη ευχαρίστηση με μικρότερα από τον μέσο όρο.

 

«Αυτό μπορεί να οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, στην μεγαλύτερη ικανότητα ενός μακρύτερου πέους να διεγείρει ολόκληρο το μήκος του κόλπου, καθώς και τον τράχηλο», συμπλήρωσε ο Stuart Brody, ψυχολόγος στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας.

 

Βέβαια το δείγμα, πάνω στο οποίο έγινε η έρευνα δεν ήταν πολύ μεγάλο και γι αυτό θα χρειαστούν κι άλλες έρευνες με μεγαλύτερο πληθυσμό συμμετεχόντων ώστε να αποσαφηνιστεί εντελώς το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

http://www.faysbook.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο ευεργετικός λόγος που πρέπει να ξυπνάς νωρίς το πρωί αν είσαι γυναίκα
  • Γιατί οι άντρες γίνονται καλύτεροι στο σεξ μετά τα 30
  • Με τι τροφές θα νικήσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση
  • Ξέχνα το γυμναστήριο και πιάσε το... sexercise!
  • Πώς αντιμετωπίζεται η χαλάρωση κάτω από τα μπράτσα;
  • Αυτή είναι η βιταμίνη που αυξάνει τη διάθεση για σεξ
loading...