Μερικά λάθη που κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μην αναρωτιέσαι γιατί κάτι στραβωσε μετά την πρώτη φορά που βγήκατε έξω. Φρόντισε να διορθώσεις τα παρακάτω πράγματα και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ξανά!

 

Τα συχνότερα λάθη που μπορεί να σκεφτείς να κάνεις σε ένα ραντεβού είναι:

 

1. Να μην πληρώσεις εσύ τις πρώτες φορές που θα βγείτε έξω

Όσο και να έχουν ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά, οι γυναίκες πάντα περιμένουν να φανείς τουλάχιστον τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας σας σαν ιππότης και να βάλει εσύ το χέρι στην τσέπη. Όσο και να αλλάξουν οι εποχές κάποια πράγματα πρέπει να παραμένουν παραδοσιακά. Ας μην τα ισοπεδώνουμε και όλα! Ως άντρας θα πρέπει να την κεράσεις στα πρώτα ραντεβού!

 

2. Να είσαι αναποφάσιστος για το τι θα κάνετε

Οι γυναίκες ως γνωστόν δεν ανέχονται τους άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι με το να την ρωτάς συνεχώς τι θέλει εκείνη να κάνει, ότι τις αφήνεις την πρωτοβουλία, αλλά καταβάθος οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Που θα έχει την δική του άποψη και θα μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα εκεί που θέλει. Με λίγα λόγια πρέπει να πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση.

 

3. Να έχεις πάρα πολλά πλάνα στο μυαλό σου

Κράτα τα πρώτα ρανβτεβού, όσο πιο απλά μπορείς. Με το να τις πετάς συνεχώς διαφορετικές ιδέες για το που θα πάτε και το τι θα κάνετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να την αγχώσετε και να την μπερδέψετε! Ειδικά τον πρώτο καιρό αρκέσου σε κάτι απλό και κλασικό, όπως ένα δείπνο. Όταν γνωριστείτε καλύτερα θα έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας να τα κάνετε όλα!

 

4. Να μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στα πρώτα ραντεβού είναι να αφήσει εκείνη να σου μιλήσει για την ίδια. Είναι προτιμότερο να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις για αυτή, παρά να την τρελάνεις στην πολυλογία για τον εαυτό σου, τα κατορθώματά σου, τις πρώην σου, ή ό,τιδήποτε άλλο έχεις να κάνει με το να της αποδείξεις πόσο τέλειος είσαι. Θα σε περάσει για ψώνιο και δίκιο θα έχει!

 

5. Να τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία

Ακόμα και αν δεις ότι το ραντεβού δεν... "τσουλάει" και πάλι εσύ δεν πρέπει να παραδώσεις τα όπλα. Συνέχισε να προσπαθείς να την κερδίσεις, διεκδήκισέ την και δείξε της το ενδιαφέρον σου. άλλωστε δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τη γνωστή φράση πως ο "επιμένων νικά..."!

 

http://www.manslife.gr/

 

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνει σεξ
  • Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις στο γυμναστήριο
  • 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας του Αγίου Βαλεντίνου!
  • Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις στο βραδινό σου
  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν αυτοϊκανοποιείται;
  • 10 λάθη στο εορταστικό ρεβεγιόν που προκαλούν προβλήματα υγείας
loading...