Δείτε γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Να γιατί οι γυναίκες τους βάζουν κάτω τους άντρες. Δείτε την παρακάτω έρευνα και θα κα ταλάβετε γιατί δεν τα βγάζετε εύκολα εις πέρας με το γυναικείο φύλλο...

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το προσδόκιμο ζωής αγγίζει κατά μέσο όρο τα 70 έτη σε παγκόσμια κλίμακα.

Μέχρι τα 83 έτη είναι το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ ενώ για τους άνδρες φτάνει τα 78 έτη. Αυτή η διαφορά ισχύει επίσης και στις πρισσότερες χώρες του κόσμου.

Δείτε τους δύο βασικούς λόγους που οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες:

1. Οι γυναίκες «αντέχουν» περισσότερο ως έμβρυα καθώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα αγόρια είναι πιο ευάλωτα σε λοιμώξεις και άλλες προγεννητικές επιπλοκές. Μάλιστα τα αγόρια αναπτύσσονται με πιο αργό ρυθμό κι έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να χάσουν τη ζωή τους αν γεννηθούν πρόωρα, λόγω προβλημάτων σε ζωτικά όργανα όπως ο εγκέφαλος και οι πνεύμονες.

2. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πιο εύκολα την πιθανότητα καρδιοπάθειας. Σύμφωνα με τις έρευνες οι άντρες είναι πιο πιθανό να εκδηλώσουν καρδιοπάθεια και να χάσουν τη ζωή τους λόγω αυτής και μάλιστα σε νεαρή ηλικία, δηλαδή στα 30 ή τα 40. Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια καρδιοπάθειας τουλάχιστον δέκα χρόνια πιο μετά ενώ ο κίνδυνος αυξάνεται μετά την εμμηνόπαυση, όταν μειώνεται η παραγωγή οιστρογόνων.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τα καλύτερα superfoods ειδικά για γυναίκες
  • Γιατί οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες;
  • Αυτή είναι η ηλικία που οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ
  • Πως βοηθά ο εσπρέσο και ο καπουτσίνο τους άνδρες;
  • Γιατί οι άνδρες δεν κουμπώνουν ποτέ το δεύτερο κουμπί στο σακάκι τους;
  • Είπε κάνεις ότι τα κορίτσια που κάνουν bodybuilding δεν είναι όμορφα;
loading...