Ο Άκης Βουλγαρέλης ένας από τους άτυχους επιβάτες του ελικοπτέρου στη τραγωδία στον Σχoινιά

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Απέραντη θλίψη για τον άτυχο bodybuilder που μετέδιδε live την πτώση...

Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε το γεγονός ότι ο Άκης Βουλγαρέλης "έφυγε" από κοντά μας τόσο άδικα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ένας εκ των δυο άτυχων επιβατών στην πτώση του ελικοπτέρου στον βάλτο του Σχοινιά που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μετέδιδε ζωντανά τον θάνατό του. Μια εμπειρία που όλοι κάποιοι στιγμή στην ζωή τους θέλουν να ζήσουν. Μια βόλτα με ελικόπτερο κατέληξε σε τραγωδία. Ο νεαρός αυτός άνδρας, πατέρας ενός παιδιού έχασε σήμερα το πρωί την ζωή του στον βάλτο του Σχοινιά και η τελευταία του ανάρτηση στο facebook έμελλε να είναι το τέλος... «Ελεγχος βάρδιας από ψηλά», ήταν ο τίτλος που έβαλε ο ίδιος στην ανάρτηση αυτή.

 

 

Ο αδικοχαμένος νέος και πατέρας ενός παιδιού, ασχολούνταν με το bodybuilding και είχε πάρα πολλές διακρίσεις. Μία από αυτές ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Wabba World το έτος 2016, ενώ ακολούθησε το Πανευρωπαϊκό της NAC στην Ισπανία όπου πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Physique 1! Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες βραβεύτηκε από την WABBA Hellas για την προσφορά του στο ελληνικό bodybuilding. 

Ο ίδιος φρόντιζε να περνά αρκετό χρόνο με τον γιο του και μοιραζόταν αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι και έχουν κατακλύσει με σχόλια τους το βίντεο που ανέβασε σε live μετάδοση, από την μοιραία βόλτα με το ελικόπτερο.

Όλοι μιλούν για έναν άριστο οικογενειάρχη, κοινωνικό άνθρωπο με ήθος και αρχές που έφυγε αιφνίδια βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς, αλλά και τον μονάκριβο γιο του, στο οποίο όπως όλοι αναφέρουν είχε μεγάλη αδυναμία.

Ο συνάδελφος του άτυχου Άκη Βουλγαρέλη, φανερά συναισθηματικά φορτισμένος λέει πως έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις. Αμέσως πήρε τους συναδέλφους του τηλέφωνο και επιβεβαίωσε τα τραγικό δυστύχημα: Ο συνάδελφος και φίλος του δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Ήταν άψογος άνθρωπος, οικογενειάρχης, συνάδελφος. Γενικά ήταν άνθρωπος της δράσης», λέει χαρακτηριστικά.

Ο άτυχος υπάλληλος σεκιούριτι ήθελε πολύ να πετάξει με ελικόπτερο, το έλεγε στους συναδέλφους και σήμερα το ζήτησε από τον πιλότο του ψεκαστικού, ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του από την σφοδρή σύγκρουση.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η πτήση που τόσο πολύ ήθελε να κάνει θα του κόστιζε την ίδια του τη ζωή.

17799045 1430286607010802 1813706149610278125 n

sx03

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 25 διατροφικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας bodybuilder
  • 5 αιτίες που οι bodybuilders δεν καταφέρνουν να μεγαλώσουν τους μύες!
  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • Ο bodybuilder που ισχυρίζεται ότι με ένα γεύμα την μέρα εξασφαλίζεις υγεία και ζωτικότητα
  • Η γυναίκα bodybuilder που τραβάει τραμ 22 τόνων με 50 επιβάτες
  • Είσαι vegan; Μπορείς να «χτίσεις» απίστευτο μυϊκό όγκο!
loading...