Αυτός είναι ο αγρότης που τραβά τρακτέρ 6 τόνων!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στο χωριό του, τους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής, τον ξέρουν όλοι, μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια και είναι περήφανοι για τα κατορθώματά του. 

Κατάφερε όμως μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα να τον μάθει και ολόκληρη η Ελλάδα. Αρκούσε μια ανάρτηση στο Facebook, που τον δείχνει να τραβά με το σώμα του τρακτέρ που ζυγίζει έξι τόνους! 

Ο λόγος για τον Μπάμπη Αφεντουλίδη, που μπορεί να είναι μόλις 24 χρόνων, αλλά έχει καταφέρει κάτι που για τους περισσότερους φαντάζει ακατόρθωτο. 

Ο νεαρός αγρότης μιλώντας στη «Freddo» είπε ότι από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την άρση βαρών. Έλαβε μέρος σε αγώνες και κατέκτησε πανελλήνιες διακρίσεις και μετάλλια. Έχει μάλιστα βραβευτεί και από τη Θεοδώρα Τζάκρη, σε ηλικία 16 ετών.

Ωστόσο, ένα άσχημο περιστατικό έβαλε φρένο στην ανοδική πορεία του. Ύστερα από ένα ατύχημα την ώρα της προπόνησης έσπασε το πόδι και το χέρι του και χρειάστηκε να βάλει λάμες. Το γεγονός αυτό τον κράτησε αρκετά πίσω, αφού για περίπου δύο χρόνια δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση. «Ήταν αρκετά δύσκολη περίοδος, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Από μικρός γυμνάζομαι και όσο είμαι γερός, δεν θα σταματήσω. Άρση βαρών δεν μπόρεσα να ξανακάνω, αλλά ξεκίνησα άλλα πράγματα που με έκαναν να νιώθω καλά», εξομολογήθηκε ο 26χρονος. 

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η νέα του δραστηριότητα: τραβά βάρος τόνων με το κορμί του και το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο. «Χρειάζεται τεχνική, αντοχή και προπόνηση.Τώρα προπονούμαι στο γυμναστήριο μου Fairplay gym, εκεί περνώ πολλές ώρες καθημερινά. Είχα πρότυπο τον Τρομάρα, τον οποίο γνώρισα και με βοήθησε αρκετά. Τώρα απλά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να ανεβάζω τον βαθμό δυσκολίας σε κιλά και χρόνο. Μου αρέσει να ξεπερνάω τις προκλήσεις».

Ο Μπάμπης, που έχει γίνει με τη σειρά του πρότυπο για πολλά παιδιά στο χωριό, θα ήθελε πολύ να πάρει μέρος σε αγώνες, αλλά όπως λέει «τα πράγματα δεν είναι όπως στο εξωτερικό, εδώ δεν υπάρχουν χρήματα και υποδομές για τέτοιες διοργανώσεις». 

Ο Μπάμπης Αφεντουλίδης είναι ένας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν, πάλεψε και κατάφερε το ακατόρθωτο εντυπωσιάζοντας τους πάντες, καθόλου άδικα! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Γιατί το καρπούζι είναι η τροφή για κορυφαία μυϊκή αντοχή
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • 9 τροφές που σε ανεβάζουν και σου δίνουν δύναμη
  • Αυτές οι 5 είναι οι κορυφαίες τροφές για υγεία και δύναμη
  • Δυνάμωσε τους μύες σου
loading...