Christina Aguilera: Μίλησε για τον αγώνα που δίνει με τα κιλά της!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Η Christina Aguilera ανοίξε την καρδιά της και μίλησε για τον αγώνα που δίνει με τα κιλά της και την πίεση, που της ασκούν στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας για να είναι αδύνατη.

 

«Κατά τη διάρκεια της προώθησης του album “Stripped” το 2002, κουράστηκα να είμαι ένα λευκό, κοκαλιάρικο κορίτσι. Είμαι από τον Ισημερινό, όμως ήταν πιο εύκολο στη δισκογραφική μου να με πλασάρει ως το αδύνατο, γαλανομάτικο, λευκό κορίτσι», είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Billboard και συνέχισε: «Την επόμενη φορά που με είδαν τα στελέχη της δισκογραφικής μου ήμουν πιο παχιά, μελαχρινή και γεμάτη σκουλαρίκια. Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν ήταν εύκολο να το καταπιούν. Είχα πάρει περίπου επτά κιλά. Συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση για την… κατάστασή μου για να δυο πώς θα διαχειριστούν την κρίση των… περιττών κιλών μου».

 

Η Christina αποκάλυψε, επίσης, ότι η δισκογραφική της άρχισε να την πιέζει συναισθηματικά, λέγοντας ότι αν συνεχίζει να παίρνει κιλά θα επηρεάσει πολλούς θαυμαστές της και τους συνεργάτες της που θα χάσουν λεφτά γιατί πλέον δε θα πουλάει δίσκους! Η ίδια, όμως, φαίνεται να έχει αποδεχθεί τις ατέλειες της και έχει αγαπήσει το σώμα της.

 

«Δουλεύετε με ένα χοντρό κορίτσι. Συνειδητοποιείστε το και ξεπεράστε το. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν τους ανήκω και ότι πρόκειται για το δικό μου σώμα», δήλωσε και τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ξανά σε κανένα να της δημιουργήσει τύψεις για το βάρος της.

 

Πηγή: www.protothema.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ