Πέσε στα σκληρά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ενεργοποίησε τους μυς σου και κάψε το λίπος με αυτές τις δύσκολες ασκήσεις.

Κάνε και τους δύο συνδυασμούς 3 ημέρες την εβδομάδα με διαφορετική ένταση κάθε φορά. Τις ημέρες της υψηλής έντασης, μην αφήνεις τα βάρη ανάμεσα στα σετ.

Συνδιασμός 1

Βαθύ Κάθισμα

Κράτα την μπάρα πίσω από το κεφάλι και στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Σπρώξε τους γλουτούς προς τα πίσω, λύγισε τα γόνατα και χαμήλωσε το σώμα, ώσπου οι μηροί σου να έρθουν παράλληλα με το έδαφος. Μείνε σε αυτήν την στάση, επίστρεψε στην αρχική θέση κι επανάλαβε.

Αρσεις σε Στεπ

Κρατώντας μια μπάρα πίσω από το κεφάλι, βάλε το δεξί πόδι σε ένα στεπ ή κουτί. Ανέβα πάνω κρατώντας το αριστερό πόδι σηκωμένο. Κατέβα κάτω κι επανάλαβε με το αριστερό πόδι. Συνέχισε την άσκηση εναλλάσσοντας τα πόδια.

Συνδιασμός 2

Πιέσεις σε Πάγκο

Ξάπλωσε ανάσκελα σε έναν πάγκο και κράτα μια μπάρα με βάρη πάνω από το στήθος σου με 1η λαβή και με άνοιγμα χεριών λίγο μεγαλύτερο από των ώμων. Χαμήλωσε την μπάρα μέχρι να φτάσει σε απόσταση 5 εκ. από το στέρνο σου. Μείνε εκεί και μετά επανάφερέ τη στην αρχική θέση.

Εκρηκτικές Κάμψεις

Πάρε θέση για κάμψεις. Λύγισε τα χέρια σου μέχρι το στήθος να φτάσει κοντά στο έδαφος. Στη συνέχεια, σπρώξε με δύναμη, ώστε τα χέρια σου να μην ακουμπούν για λίγο το έδαφος.

menshealth.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Το όργανο γυμναστικής που ήταν κάποτε... τιμωρία για τους φυλακισμένους!
  • Σκολίωση: Μπορώ να γυμναστώ και πώς;
  • Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για να έχεις γυμνασμένους μηρούς
  • Πως να γυμνάζεστε σωστά το πρωί με στόχο το χάσιμο λίπους
  • Πρόγραμμα προπόνησης 4 ημερών για αύξηση μυϊκής μάζας by Muscleclub
  • Γιατί ενώ γυμνάζεσαι συνεχίζεις να παχαίνεις;
loading...