Διαβάστε τα μαχητικά νέα του iFitnessbook.com μέσα από τη SportDay!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Το iFitnessbook.com ενώνει, πλέον, τις δυνάμεις του με τη SportDay! Ο πρώτος σας προορισμός για το χώρο των μαχητικών αθλημάτων θα παρουσιάζει πλέον κάθε εβδομάδα σε μια σελίδα τη θεματολογία του στην κορυφαία αθλητική εφημερίδα της χώρας.

Στη σελίδα μας θα μπορείτε να διαβάζετε τα τελευταία νέα για όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, τις δηλώσεις και το προφίλ των πρωταγωνιστών, σύμφωνα με την εγκυρότητα του iFitnessbook.com, που έχει ως πρώτο του μέλημα να προάγει τον χώρο και να αναδείξει τους αθλητές που τιμούν τα ελληνικά χρώματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της συνεργασίας μας με τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα στη χώρα μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκδότη-διευθυντή της SportDay Γιώργο Χελάκη, ο οποίος δείχνει έμπρακτα μέσα από αυτή την κίνηση ότι "αγκαλιάζει" την προσπάθεια μας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ (08.07.13) ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ "SPORTDAY" ΣΤΟ ΧΕΡΙ στη ΣΕΛΙΔΑ 37 τα φρέσκα μαχητικά νέα μας για αυτή την εβδομάδα. 

 

Και μην ξεχνάς το iFitnessbook.com νοιάζεται για τον χώρο τον μαχητικών αθλημάτων και για την αξιόλογη προσπάθεια των φορέων και των αθλητών.

 

ΥΓ: Kαι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, είμαστε μόλις στην αρχή! Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται και μας δίνετε δύναμη να κάνουμε ακόμα πιο πολλά… γιατί το iFitnessbook.com νοιάζεται για σένα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Βασίλης Μοϊντίνης: «Δεν υπάρχει ηλικία στο άθλημα, είναι τι ψυχή έχεις»
  • Τα highlights από την μάχη για τον Overall (video)
  • Ο Θάνος Αλιμπάκης Overall Νικητής του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕΟΣΔ-IFBB
  • Το iFitnessbook.com σας βάζει στη σκηνή με 1000+ φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wabba International 2017!
  • Κατερίνα Ελ Λατίφ: «Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις»
  • Ανδρέας Αργυρίδης: Το ανερχόμενο «αστέρι» από την Κύπρο!
loading...