Γνωρίστε τα νέα καινοτόμα προγράμματα του Habitus σε μια μοναδική προσφορά!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ανακαλύψτε τα Result Based Fitness με μια μοναδική προσφορά των 10€ για 10 ολόκληρες μέρες!

Το γυμναστήριο Habitus παρουσιάζει τα Result Based Fitness 45'. Πρόκειται για νέα καινοτόμα προγράμματα fitness, τον αποτελεσματικότερο τρόπο γυμναστικής σήμερα στην ΕλλάδαΑνακαλύψτε τα τώρα με μία μοναδική προσφορά των 10€ για 10 ολόκληρες μέρες. Επικοινωνήστε στο 2109635755, ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και κλείστε το ραντεβού σας!

Λίγα λίγα για τα Result Based Fitness

Το Result Based Fitness είναι μία δομημένη διαδικασία, πιστοποιημένη, εγγυημένη και βατή για όλους. Ένα πολυσυλλεκτικό σύστημα γυμναστικής και διατροφής από το Habitus, που στηρίζει την επιτυχία του στη γνώση, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό των καταξιωμένων master trainers που διαθέτει. Ένα σύστημα με αρχή, μέση και τέλος, ικανό να αλλάξει την εμφάνιση και τη φυσική κατάσταση όλων όσων το επιλέξουν.

Το Result Based Fitness που εφαρμόζουμε στο Habitus είναι προϊόν δουλειάς μίας μεγάλης ομάδας έμπειρων επιστημόνων, από της αρχές του 2007, όπου γιατροί, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι, εργοθεραπευτές και βέβαια γυμναστές συνέθεσαν το πλέον αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης, που από το 2009 έχει αλλάξει την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής πολλών ανθρώπων.  Συνδυάζει τις καλύτερες μεθόδους fitness και wellness και διαρκώς ενημερώνεται από τις εξελίξεις σε όλο τον κόσμο.

τον αποτελεσματικότερο τρόπο γυμναστικής σήμερα στην Ελλάδα. Ένα εξειδικευμένο σύστημα άσκησης και διατροφής, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο κορυφαία προγράμματα fitness με στόχο την άμεση επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.  Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, στο κέντρο της Γλυφάδας, το Habitus φέρνει την τομή στο χώρο του fitness όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

6

14570198108781

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Super προσφορά στη Whey Charger της Tesla από το Muscle Club!
  • Κάνε τώρα δικό σου τον πανίσχυρο διάδρομο των X-TREME Stores και σε πολύ οικονομική προσφορά!
  • Γυμνάσου έξυπνα μόνο με 69€ τον χρόνο στα Body Trainer Studios
  • Μοναδική προσφορά με 49€ ετησίως στα γυμναστήρια Body Trainer Studios!
  • Πρόγραμμα 5 εβδομάδων για απίστευτους κοιλιακούς με 4 ασκήσεις
  • Ομαδικά προγράμματα. Γιατί να τα επιλέξω;
loading...