mobadv

Το MEGA RASP θα τα «κάψει» όλα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αν ψάχνατε για ένα ισχυρό λίποδιαλύτη που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος,τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε κάτι άλλο, παρά το θαυματουργό MEGARASP που «καίει» τα πάντα...

Οι ερευνητές της Superior 14 έχουν αναπτύξει έναν ειδικό συνδυασμό, το MEGARASP, ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αθλητών αφού μετατρέπει άμεσα το σωματικό λίπος σε ενέργεια.

Τα 17 αυτά επιστημονικά επιλεγμένα συστατικά, εξασφαλίζουν το μοναδικό τρόπο δράσης του MEGARASP:

- Κρατώντας το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα στην ζώνη "καύση λίπους" (βελτιστοποίησης της ινσουλίνης)

- Παρέχοντας την αίσθηση του κορεσμού και την επιτάχυνση του συστήματος πέψης

- Αποκλείοντας το αποθηκευμένο λίπος με την ανταλλαγή του σε ενέργεια

- Παρέχοντας περισσότερη ενέργεια για μια έντονη προπόνηση

- Επιταχύνοντας τη πέψη και τα διατροφικά συστήματα

- Ενεργοποιώντας τη θερμογόνο δράση

 

 

Αυτός ο ειδικός επιστημονικός συνδυασμός είναι μια συμβίωση όλων των φυσικών συστατικών.Τα πολύπλοκα στοιχεία βασίζονται το ένα στο άλλο, αρχίζοντας την ρύθμιση της πέψης, αυξάνοντας παράλληλα τη χρήση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους, το οποίο μετατρέπει σε καθαρή ενέργεια. Με την αναστολή του μηχανισμού αποθήκευσης λίπους και ταυτόχρονα αυξάνοντας την καύση θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Μεταξύ των συστατικών είναι τα εξής:

# Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού - μια ισχυρή δραστική ουσία και πολύ σημαντική για το σώμα, όταν πρόκειται για απώλεια σωματικού λίπους και για αύξηση της μυϊκής μάζας. Το πράσινο τσάι σας βοηθά να απαλλαγείτε από το λίπος του σώματος και να κερδίσει περισσότερη ενέργεια.

# L-καρνιτίνη - αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη ρύθμιση του επιπέδου των λιπιδίων στο σώμα. Λαμβάνοντας L-καρνιτίνη πριν από σωματικές ασκήσεις, ενεργοποιείται το λίπος και το μετατρέπεται αμέσως σε ενέργεια που οδηγεί στο κάψιμο σχεδόν του διπλάσιου ποσού των θερμίδων. Εμποδίζει επίσης την κούραση, μειώνει τις περιόδους αποκατάστασης μετά από σωματικές ασκήσεις, αυξάνει τη συνολική απόδοση και μειώνει σημαντικά κύτταρα του λίπους.

# Εκχύλισμα Guarana - προάγει την απώλεια βάρους, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με L-Καρνιτίνη και Πράσινο Τσάι. Υπάρχουν επίσης, αποδεικτικά στοιχεία ότι ο ειδικός συνδυασμός του MEGA RASP βοηθάει να κάψετε το λίπος ακόμα πιο γρήγορα.

# Kola Nut - περιέχει υψηλές ποσότητες καφεΐνης, βοηθά στην καταπολέμηση της κόπωσης και συχνά χρησιμοποιείται ως διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος που εστιάζει στον εγκεφαλονωτιαίο μυελό.

Ο συνδυασμός αυτών μαζί με όλα τα άλλα συστατικά, προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στην καύση λίπους!

 

 

Τι μας παρέχει το MEGA RASP;

Το σπουδαίο αυτό συμπλήρωμα διατροφής θα σας απαλλάξει από το επίμονο σωματικό λίπος και θα σας κρατήσει υγιή και δυνατό για κάθε πρόκληση. Το MEGA RASP συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα που ακολουθουν συγκεκριμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος, καθώς ενεργά άτομα και ερασιτέχνες αθλητές.

Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, μπορείτε να παίρνετε 1 κάψουλα με άδειο στομάχι 15-30 λεπτά πριν από το πρωινό για τις πρώτες δύο ημέρες. Μια επιπλέον κάψουλα μπορεί να ληφθεί 5-6 ώρες αργότερα αρχής γενομένης από την Τρίτη ημέρα. Μην παίρνετε μεταξύ των γευμάτων. Μόλις έχουν ληφθεί οι ανωτέρω ενέργειες, μια πρόσθετη κάψουλα μπορεί να προστεθεί στην πρωινή δόση. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερβαίνεται η αρχική δόση ή να αγνοηθούν οι προειδοποιήσεις που αναγράφονται σε αυτό το μπουκάλι. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν για περισσότερο από 8 εβδομάδες ακολουθούμενη από μια μεταγενέστερη διακοπή για τεσσάρων εβδομάδων. Μην υπερβείτε τις 3 κάψουλες σε οποιοδήποτε διάστημα 24 ωρών. Μην το πάρετε μέσα σε διάστημα 5 ωρών πριν από τον ύπνο.

 

 

 

Διατροφική αξία

ια.3 tablets

Supplement Facts per serving (3 tablets)   %NRV*  
Choromium 150 μg   125%  
L-Tyrosine 100mg   -  
Garcinia Cambogia extract 40mg   -  
L-Carnitine 200mg   -  
Caffeine 100mg   -  
Bitter Melon extract 100mg   -  
Citrus Aurantium extract 100mg   -  
Guarana extract 100mg   -  
Green Tea extract 200mg   -  
Kola Nut extract 300mg   -  
White Willow extract 150mg   -  
Evodia rutaecarpa extract 100mg   -  
Codonopsis Pilosula extract 21mg   -  
Inositol Hexaphosphate 16mg   -  
Cnidium Monnieri extract 36mg   -  
Black Pepper extract 9mg   -  
Bauhinia Purpurea extract 21mg   -  

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • 5 τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα
  • Διατροφή για αρθρίτιδα: Ποιες 6 τροφές να αποφεύγετε
  • Η συμβολή του μαγνήσιου στην άσκηση
  • Τι συμβαίνει στην καρδιά αν τρώτε ένα αυγό κάθε μέρα
  • Από αυτά τα λάθη δεν χάνετε το λίπος στην κοιλιά
loading...

GIF ISO FINAL 1