Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Nτέρμπι «αιωνίων» με υψηλές αποδόσεις στην ChampionsBet.gr!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

O Oλυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 11 Απριλίου στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η Αγωνιστική των πλέι – οφ της Super League.

Μπορεί οι δύο «αιώνιοι» να έχουν απόσταση 24 πόντων στη βαθμολογία, ωστόσο στο ντέρμπι του περασμένου Φεβρουαρίου αποδείχτηκε ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η βαθμολογική διαφορά πολλές φορές δεν παίζει ρόλο, με τους «πράσινους» να υποχρεώνουν τους «ερυθρόλευκους» στη μοναδική μέχρι στιγμής τους ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις!

Οι γηπεδούχοι, πρωτοπόροι στη βαθμολογία, θέλουν ακόμα δύο νίκες για να εξασφαλίσουν άλλον έναν τίτλο πρωταθλητή και να πετύχουν άλλη μία μεγάλη νίκη σε ντέρμπι μετά το 5-1 στην έδρα της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έμεινε στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, ενώ μέσα στο Φάληρο έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία σε 14 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται και αυτός σε καλό φεγγάρι, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 3-0 στη Λεωφόρο και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας των πλέι – οφ, μπαίνοντας για τα καλά στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, θέλει να επαναλάβει εμφάνιση παρόμοια με αυτή στη νίκη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου. Όμως έχει εναντίον της την παράδοση, καθώς το «τριφύλλι» δεν έχει κερδίσει στην έδρα του «αιώνιου» στις 8 προηγούμενες επισκέψεις του από το 2014!

Στην Championsbet.gr ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του τελικού αποτελέσματος έως την έναρξη του αγώνα. Παίζουμε νόμιμα και υπεύθυνα με αποδόσεις υψηλών προδιαγραφών και δυνατότητα cash out** αλλά και αυτόματου cash out**, στην εταιρεία των πρωταθλητών www.ChampionsBet.gr.

H νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στην Championsbet.gr με απόδοση 1,53, το Χ στο 4,20 και το διπλό των «πράσινων» στο 6,40 (οι αποδόσεις του αγώνα ενδέχεται να αλλάξουν).

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776. *H προσφορά 0% Γκανιότα ισχύει για τον νικητή του αγώνα πριν την έναρξη του αγώνα.  ** Υπό όρους και προϋποθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ