Πως θα... πάρεις μια γυναίκα με πολλά κιλά

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις με ΄μια... μεγάλη γυναίκα; Οχι μεγάλη στην ηλικία, αλλά στο κορμί.

Με μια γυναίκα με πλούσιες καμπύλες, με μπόλικα πιασίματα, που για να τα χουφτώσεις θα χρειαστείς χρόνο, πολύ.

Πως; Δεν έχεις δοκιμάσει; Τρέξε τώρα, διότι οι γυναίκες που τα ‘χουν τα κιλά τους, μπορούν να σου προσφέρουν στιγμές μεγάλης ηδονής και το πήδημα θα σου μείνει αξέχαστο.

Και για να μη σε περάσει για αρχάριο... μαθητούδι, δες πέντε στάσεις, που είναι πολύ βολικές για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, καθώς οι συγκεκριμένες θέλουν πολύ περιποίηση και κόλπα για να ικανοποιηθούν.

1. Κάτσε στον καναπέ ή σε μια αναπαυτική καρέκλα. Γύρισέ την με την πλάτη και βάλτη να κάτσει πάνω σου. Τύλιξε τα χέρια σου πάνω στην κοιλιά της και βοήθησέ τη να κινείται πάνω – κάτω. ΄Η χούφτωσέ της τα μπούτια και κούνα τη μπρος – πίσω.

TIP: Οπως την αγκαλιάζεις με τα χέρια σου, σπρώξε το ένα προς τα κάτω και χάιδεψέ της την κλειτορίδα.

2. Doggy style. Βάλτη να πέσε στα τέσσερα και τοποθέτησε ένα – δυο μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά της για να ακουμπάει και να νοιώθει ξεκούραστα. Γονάτισε πίσω της και μπες μέσα της με ήρεμες κινήσεις.

TIP: Χούφτωσέ της τα κωλομέρια και τράβα το καθένα προς τα έξω για να σε νοιώσει πιο βαθιά.

3. Ξάπλωσέ τη ανάσκελα στο κρεβάτι και πέσε δίπλα της με το πλάι. Λύγισε τα πόδια σου και πέρνα τα πόδια της πάνω στο γοφό σου. Πέρνα το χέρι σου πάνω στην κοιλιά της, χούφτωσε το μπούτι της και σπρώχνε την πάνω σου για να νοιώθει ότι μπαίνεις βαθιά μέσα της.

TIP: Καθώς το κεφάλι σου έχει έρθει στο ύψος που είναι το βυζί της, πάρε στο στόμα σου τη ρώγα της και πιπίλησέ τη.

4. Ξαπλώστε και οι δύο στο πλευρό κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Πάρε το πόδι της και βάλτο πάνω στο γοφό σου, έτσι ώστε να βρεις τον τρόπο να μπεις μέσα της.

TIP: Σπρώξε το χέρι σου προς τα κάτω, πιάσ’ τον έτσι ώστε να τον σπρώχνεις πάνω στην κλειτορίδα της.

5. Βάλτη να ξαπλώσει στο πλευρό και ξάπλωσε κι’ εσύ με το πλευρό από πίσω της. Σήκωσέ της το ένα πόδι και μπες μέσα της.

TIP: Πέρνα το άλλο χέρι κάτω από το λαιμό της και κάνε της μασάζ στα βυζιά της.

Πηγή: 69magazine.gr

 ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ