Οι κανόνες για να φοράς σωστά το μαύρο Τ-shirt

  • Κατηγορία Style
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Λαμπροί συνδυασμοί, όταν τα πράγματα πρέπει να είναι σκούρα.

Το κλασικό μαύρο μπλουζάκι «κόβει» πόντους μόνο απ' την περιφέρεια. Γιατί κατά τ' άλλα, μπορεί να προσθέσει αρκετούς στο στυλ σου, αρκεί να επιλεχθεί και να φορεθεί σωστά. Το οποίο σημαίνει ότι:

> Μιλάμε για κατάμαυρο, απλό T-Shirt. Όχι στάμπες, όχι γράμματα, όχι πετράδια, όχι τρουκς, τίποτα. Όσο πιο μίνιμαλ τόσο πιο ροκ.

> Χωρίς βαθιά V και διάπλατα «χαμόγελα». Όσο πιο «συγκρατημένη» η λαιμόκοψη, τόσο το καλύτερο.

> Καλής ποιότητας ύφασμα: Οτιδήποτε άλλο θα γαριάσει και θα τρυπήσει σύντομα. Μιλάμε για t-shirt, όχι για τη φανέλα που φοράς στον ύπνο.

> Όπως και το λευκό, έτσι και το μαύρο φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.Χωράει σε κάθε είδους εμφάνιση και πάει σχεδόν σε όλους . Η διαφορά του με το λευκό είναι ότι αποτελεί εξ' ορισμού μια πιο σοφιστικέ επιλογή. Ως τέτοιο διέπεται από λίγους αλλά ισχυρούς κανόνες:

> Επιβάλλεται μέσα από σακάκι, υπό τον όρο το σακάκι να μην είναι πολύ ανοιχτόχρωμο.

> Δεν ταιριάζει με ανοιχτόχρωμο blue jean: Ο συνδυασμός είναι πολύ κοινότοπος και καθόλου κολακευτικός.

> Ταιριάζει, ωστόσο, με σκούρα παντελόνια: Ιδανικά μπλε σκούρο, γκρι σκούρο, κάτι 1-2 τόνους πιο «ανοιχτό» από το μαύρο, αλλά και ένα χρώμα πιο έντονο. Ποτέ με λευκό τζην.

> Μαύρο παντελόνι - μαύρο μπλουζάκι: All time classic επιλογή, αλλά προτίμησέ τό σε μια βραδινή περίσταση. Φρόντισε το παπούτσι και η ζώνη να «σπάνε» την απόλυτη μαυρίλα (π.χ. κάτι ταμπά).

> Δέχεται αξεσουάρ. Μια πασμίνα, για παράδειγμα.

> Φοριέται διπλό: Αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο μ' ένα λεπτό μπλουζάκι - λευκό ή γκρι - από μέσα.

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ