Βαλέρια Χοψονίδου: Απαντά στο εάν έγινε σεξ στο Survivor

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Βαλέρια Χοψονίδου μετά την αποχώρηση της από το Survivor αποκάλυψε αν υπάρχουν παίκτες που έχουν έρθει πιο κοντά.

“Δεν υπήρξε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη. Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και «άντρα μου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά. Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη. Και επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας”, είπε η Βαλέρια Χοψονίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

Αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του Αλέξη Παππάς ότι η Άννα Μαρία Βέλλη φλερτάρει με τον Νίκο Μπάρτζη είπε: “Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι η Άννα Μαρία είχε έρθει κοντά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και τον Τζέιμς και τη Μαριαλένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πίστευε ότι μπορεί να υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Νομίζω ότι κανείς δεν είδε ερωτικά κανέναν στο Survivor”.

Στο ερώτημα εάν μπορεί δύο παίκτες να είχαν ερωτική επαφή και να μην το αντιληφθήκατε οι υπόλοιποι απάντησε: “Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ. Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα”.

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ