Ποδήλατο Καθιστό X-Fit Family by X-TREME Stores

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η καλή υγεία, η διατήρηση της ζωτικότητας και της ευεξίας είναι οικογενειακή υπόθεση.

Το νέο ποδήλατο FAMILY της X-FIT έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις μιας οικογένειας με τα διαφορετικά της μέλη.

Η ρύθμιση της θέσης προσαρμόζει την άσκηση ανάλογα με το μέλος της οικογένειας που το χρησιμοποιεί, η στιβαρότητα της κατασκευής του εγγυάται τη συνεχή χρήση του από αρκετούς χρήστες, ενώ η μεγάλη του κονσόλα με τις ευδιάκριτες ενδείξεις και η αναπαυτική πλάτη του καθίσματος καθιστά το νέο X-FIT FAMILY ιδανικό για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άτομα δηλαδή που έχουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες για κίνηση.

Αν συνυπολογίσουμε την κονσόλα του που συνδέεται μέσω Bluetooth, έχει πρόσβαση σε κάθε ios και Android κινητό ώστε να ρυθμίζεται από απόσταση, τότε μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία άσκησης και ψυχαγωγίας.

06 003 295 X FIT Family Kathisto Podelato

SKF: Η μεγάλη καινοτομία των οργάνων γυμναστικής X-FIT είναι τα ρουλεμάν SKF, τα οποία αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στο τεχνικό κομμάτι κάθε οργάνου γυμναστικής, αφού ο χρήστης θα νιώθει την ίδια ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του μηχανήματος από την πρώτη μέρα λειτουργίας μέχρι την τελευταία, κάτι που σημαίνει μηδαμινές φθορές και πιο αποτελεσματική και ασφαλής προπόνηση. Παρά το υψηλό κόστος των ρουλεμάν SKF, τα όργανα γυμναστικής X-FIT διατηρούν τις χαμηλές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή.

 

 

Bρείτε το προϊόν ΕΔΩ

06 003 295 X FIT Family Kathisto Podelato 3

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ