Τι καλό θα σου συμβεί αν κάνεις δύο φορές σεξ μέσα σε μία ώρα

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η απόλαυση δεν είναι το μόνο που θα διπλασιαστεί.

Μία βρετανική έρευνα σου δίνει έναν επιπλέον εξαιρετικό λόγο για να κάνεις λίγο σεξ ακόμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα συμπεράσματά των επιστημόνων του Νοσοκομείου του βόρειου Middlesex του Λονδίνου, το ρεπετισιόν εντός της ίδιας ώρας τριπλασιάζει τα ποσοστά της αντρικής γονιμότητας.

Πιο αναλυτικά, οι άντρες που συμμετείχαν στη μελέτη απέδωσαν πολύ πιο δυναμικά τη δεύτερη φορά όσον αφορά στην ποιότητα του σπέρματός τους, με τους υπεύθυνους να αναφέρουν πως πολλές από τις γυναίκες των συμμετεχόντων έμειναν έγκυες με τη διαδικασία της ενδομήτριας σπερματέγχυσης, η οποία είναι από τις πιο απλές και οικονομικές μεθόδους υποβοήθησης της αναπαραγωγής και προτιμάται σε ζευγάρια, νεαρής, κυρίως, ηλικίας, στα οποία δεν έχει διαγνωσθεί κάποια σημαντική διαταραχή στη γονιμότητά τους.

Τα νέα έρχονται να συμπληρώσουν μία ακόμα επιστημονική διαπίστωση, σύμφωνα με την οποία η βιταμίνη C, τα καροτενοειδή και τα Ω3 λιπαρά είναι τα θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν τη γονιμότητά σου. Στον αντίποδα, το κάπνισμα, η έλλειψη άσκησης, η χρήση πλαστικού, το νερό της βρύσης και διάφορα άλλα βλάπτουν με διάφορους τρόπους τις επιδόσεις σου.

«Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία σχετικά μικρή έρευνα, πιστεύουμε πως η διαπίστωση που προκύπτει θα έχει οφέλη στην αύξηση της γονιμότητας» αναφέρει ο επικεφαλής της ομάδας. Κοινώς, όσο πιο πολύ σεξ κάνεις, τόσο πιο γόνιμος είσαι. Προς γνώση και συμμόρφωση.

1111banner

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ