Τι ψάχνουν οι περισσότεροι στην Google σχετικά με το σεξ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι πιο συχνές ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου στην Google.

Εδώ και χρόνια, το Ίντερνετ είναι ο έμπιστος φίλος μας. Εκείνος ο φίλος που μπορούμε να του ανοίξουμε την καρδιά μας και να τον ρωτήσουμε όλα εκείνα που φοβόμαστε να ρωτήσουμε τους συναδέλφους μας, το ταίρι μας ακόμα και τους κολλητούς μας. Έχει πάντα μία απάντηση σε ό,τι μας απασχολεί και -κυρίως- δεν έχει καμία διάθεση για κριτική όσο εξωφρενικό κι αν είναι αυτό που του ζητάμε. Ακόμη περισσότερο όταν η αναζήτησή μας πατά στο πεδίο που εύλογα τιτλοφορείται 'Σεξουαλικές απορίες'.

Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως "Με πόσες γυναίκες πρέπει να έχω πάει μέχρι τα 30 μου;", "Πόση ώρα διαρκεί το καλό σεξ" και "Νιώθω μία φαγούρα εκεί κάτω, τι μπορεί να είναι;". Φυσικά, είναι πολλές οι φορές που οι απαντήσεις του -η ωμή ειλικρίνειά του- μπορεί να μας τρομάξει.

Η έρευνα που ρίχνει φως
Μία παλαιότερη έρευνα της Durex είχε ρίξει φως στις ερωτήσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google. Μοιραία, πρώτη στη λίστα φιγουράρει η ερώτηση του 1 εκ. δολαρίων "Που είναι το σημείο G;".

Ακολουθούν άλλες εννιά δημοφιλείς αναζητήσεις· άλλες τελείως νηφάλιες, άλλες κάπως θλιβερές και μερικές αρκετά ελπιδοφόρες.

1. Πού είναι το σημείο G;
2. Πώς θα κάνω μία γυναίκα να έχει οργασμό;
3. Πώς φεύγει ο έρπης;
4. Πώς αφαιρούνται τα κονδυλώματα στα γεννητικά όργανα;
5. Τι είναι η γονόρροια;
6. Πώς να μεγαλώσω το πέος μου με το χέρι;
7. Πώς να μετρήσω το πέος μου;
8. Πόσο χρονών πρέπει να είσαι για να αγοράσεις προφυλακτικά;
9. Πώς μπαίνει το πέος στο αιδοίο;
10. Πόση ώρα διαρκεί το σεξ;

Σίγουρα μας προβληματίζει ότι υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που θέλει να μεγαλώσει το πέος του (με το χέρι του), είναι όμως ευχάριστο να βλέπεις ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για την σεξουαλική υγεία -ένα θέμα ταμπού, το οποίο συνήθως παλιότερα κρυβόταν κάτω από χαλί, με πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις για τη δημόσια υγεία. Όσο για τη διάρκεια του σεξ; Αυτό αποτελεί μία αιώνια απορία και των δύο φύλων στην προσπάθεια να συγχρονιστούν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ