Ο διαιτολόγος του Conor McGregor έχει το μυστικό για τις βραδινές λιγούρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς θα καταπολεμήσεις την αιώνια βραδινή ανάγκη για γλυκό.

Λιγούρες για γλυκό έχουν σχεδόν όλοι. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν για να σου περάσουν θες να καταβροχθίσεις ένα κουτί σιροπιαστά; Τα αποτελέσματα μπορείς να τα φανταστείς. Δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, ειδικά αν έχεις βάλει στόχο να φτιάξεις κοιλιακούς μέχρι το καλοκαίρι ή έστω να διατηρήσεις αυτούς που έχεις.

Αν υπάρχει, λοιπόν, κάποιος που μπορεί να σε συμβουλεύσει πώς να μείνεις μακριά από το ψυγείο και να μην τρέχεις στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο, κάθε φορά που σου έρχεται λιγούρα για γλυκό, αυτός είναι ο διαιτολόγος του Conor McGregor.

Ο διαιτολόγος George Lockhart, που παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε κορυφαίους αθλητές για το τι μπορούν να τρώνε και τι όχι, σου έχει τη λύση για να απαλλαχθείς οριστικά από την επιθυμία σου για γλυκό.

Το αντίδοτο σε αυτή τη λευκή ουσία, που λέγεται ζάχαρη και είναι τόσο εθιστική όσο η κοκαΐνη, δεν είναι άλλο από την κανέλα.

Τι παίζει λοιπόν με τη ζάχαρη; «Όσο πιο πολλή τρως τόσο περισσότερη αποζητάς. Πολλές φορές, ακόμη και αν δεν πεινάς καν, μπορεί να τσιμπήσεις ένα μικρό κομμάτι γλυκό και μετά λες “θέλω και άλλο”. Είναι σαν τη δίψα που δεν σταματά ποτέ», λέει ο Lockhart.

Αντί, λοιπόν, να τρως ό,τι γλυκό βρεις μπροστά σου ο διαιτολόγος του McGregor , προτείνει να βάζεις μια κουταλιά κανέλα σε λίγο νερό και να το πίνεις. Ως δια μαγείας θα διαπιστώσεις ότι η λιγούρα σου έφυγε.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Lockhart, είναι ότι η κανέλα βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων ινσουλίνης.

 

 

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ