Τα μυστικά πίσω από το πάντα τέλειο μαλλί του David Beckham

  • Κατηγορία Style
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δεν είναι μόνο το σωστό κόψιμο που θα κάνει το κούρεμά σου εφάμιλλο του πιο διάσημου undercut.

Εάν είσαι ένας από τους χιλιάδες που ξεσκόνισαν αυτή τη χρονιά το Internet για να βρουν φωτό της διάσημης κόμης του David Beckham, παίρνουμε το ρίσκο να μαντέψουμε πως είσαι ένας τύπος με ελαφρώς σπαστό μαλλί που ήδη έχεις ή θέλεις να κάνεις το κούρεμα που λέγεται undercut.

Το πρώτο που θα πρέπει να ξέρεις ωστόσο είναι πως το μυστικό για το συγκεκριμένο look δεν είναι μόνο το κόψιμο. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η τεχνική στο styling. Είτε τα στρώσεις προς τα πίσω είτε τους δώσεις μια ελαφριά κλίση προς το πλάι, το κλειδί είναι να δώσεις λίγο ύψος στα μαλλιά πάνω από το μέτωπο, και φυσικά να το διατηρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας -ή της νύχτας. Για να το καταφέρεις ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

Μην λούζεσαι συνέχεια
Το φυσικό έλαιο που εκκρίνει το κεφάλι σου, θα βοηθήσει στο να φτιάξεις το look χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μην γίνεις ένας από εκείνους που ρίχνουν ένα κιλό πάστες στο κρανίο τους για να κρατήσει το χτένισμα.

Χρησιμοποίησε τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων
Για όσους θέλουν να βάλουν το κατιτίς στο κεφάλι τους και να μην εναποθέσουν τις ελπίδες τους στο έλαιο, υπάρχουν και τα παρακάτω. Οι στιλίστες στα backstage χρησιμοποιούν για τις εμφανίσεις των διασήμων συνδυασμούς με κερί ή πάστες για να πετύχουν το επιθυμητό look. Το πρώτο θα κάνει το μαλλί σου να δείχνει πιο λείο δίνοντας του wet look, ενώ η πάστα θα δώσει μία πιο ματ φόρμα στην όψη.

Χτένισέ τα προς τα πίσω
Αν το μαλλί επιμένει να πέφτει μπροστά στα μάτια σου, χρησιμοποίησε μια βούρτσα για να τους δώσεις τη σωστή κατεύθυνση. Χτένισε τα προς τα πίσω -και λίγο λοξά- ακολουθώντας τη φορά που έχει η χωρίστρα σου.

Βάλε το πιστολάκι στην πρίζα
Θα αποδειχτεί ο κατάλληλος φίλος σου στην περίπτωση που θέλεις να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου. Χτένισε τα μαλλιά προς την αντίθετη πλευρά από εκείνη που είναι η χωρίστρα και στη συνέχεια -με τη βοήθεια από το πιστολάκι- χρησιμοποίησε τη βούρτσα για να τα επαναφέρεις στη σωστή. Αυτή η κίνηση θα σου δώσει όγκο. Έχε στο νου σου πως αν θες να πετύχεις το σωστό look με την πάστα σου, το μαλλί πρέπει να είναι καλά στεγνωμένο. Υπάρχουν ωστόσο και προϊόντα που είναι αποκλειστικά φτιαγμένα για πιο wet look. Μόνο που δεν θα είναι Beckham.

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ