Ο Σβαρτσενέγκερ κοιμάται ως άστεγος και με το μήνυμά του συγκλονίζει τον πλανήτη!

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του ο δημοφιλής ηθοποιός και κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Πήγε και κοιμήθηκε ως άστεγος με έναν υπνόσακο κάτω από το άγαλμα που τον παριστάνει στην ακμή της νιότης και της ρώμης του ως bobybuilder που βρίσκεται έξω από ξενοδοχείο στο Κολόμπους του Οχάιο.

Γιατί; Για να δηλώσει με αυτόν τον τρόπο ότι «όσο είναι κανείς ισχυρός, διάσημος, πλούσιος και δυνατός όλοι θέλουν να είναι δίπλα του, του υπόσχονται πράγματα αλλά στη δύσκολη ώρα όλοι ξεχνάνε».

Σημείωσε επίσης: Πώς αλλάζουν οι καιροί! Δεν θα είσαι πάντα αυτό που νομίζεις ότι είσαι, τίποτα δεν κρατάει για πάντα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε κληθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έξω από το ξενοδοχείο και τότε του είχαν υποσχθεί δημόσια: Πάντα θα υπάρχει ένα δωμάτιο εδώ να σε περιμένει. Όταν όμως ως απλώς πολίτης, πρώην «σφίχτης», εμφανίστηκε μπροστά τους για να περάσει μια βραδιά εκεί φυσικά τού το αρνήθηκαν με διάφορες δικαιολογίες.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει αυτήν την περίεργη διαμαρτυρία για να αφυπνίσει, όπως λέει τον κόσμο.

5CrtC

Το μήνυμα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ:

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα...

Ο διάσημος ηθοποιός άρνολντ σβαρτζενέγκερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του να κοιμάται στο δρόμο κάτω από το διάσημο χάλκινο άγαλμα του, και δυστυχώς έγραψε "πώς έχουν αλλάξει οι καιροί"...

Ο λόγος που έγραψε τη φράση δεν ήταν μόνο επειδή ήταν γέρος, αλλά επειδή όταν ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια, εγκαινίασε ένα ξενοδοχείο με το άγαλμά του......τοτε η διεύθυνση του ξενοδοχείου είπε στον ' ρνολντ, οτι" οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να έρθεις και να έχεις ένα δωμάτιο για σένα."
Οταν ο ' ρνολντ παραιτήθηκε ως κυβερνήτης και πήγε στο ξενοδοχείο, η διεύθυνση αρνήθηκε να του δώσει ένα δωμάτιο κ υποστήριξε ότι πρέπει να πληρώσει γι ' αυτό...

Έφερε μια τσάντα ύπνου και στάθηκε κάτω από το άγαλμα και εξήγησε τι ήθελε να πει: " Όταν ήμουν σε μια σημαντική θέση, πάντα μου έκαναν κομπλιμέντα, και όταν έχασα αυτή τη θέση, με ξέχασαν και δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Μην εμπιστεύεστε τη θέση σας ή το ποσό των χρημάτων που έχετε, ούτε τη δύναμή σας, ούτε τη νοημοσύνη σας, δεν θα κρατήσει. "

Προσπαθώ να μάθω σε όλους ότι όταν είσαι " σημαντικός " στα μάτια των ανθρώπων, όλοι είναι " φίλοι " σου, αλλά όταν δεν θα εχεις καμια ωφέλεια στα συμφέροντά τους, δεν θα έχεις κ την ανάλογη σημασία.

" δεν είσαι πάντα αυτός που νομίζεις ότι θα είσαι πάντα, τίποτα δεν κρατάει για πάντα."

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός άστεγου άντρα
  • Έμπλεξε για τα... καλά ο γιος του Σβαρτσενέγκερ! (ΦΩΤΟ)
loading...