Μια 82χρονη bodybuilder έδειρε νεαρό κλέφτη που μπήκε στο σπίτι της

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

«Είμαι μόνη μου και είμαι ηλικιωμένη, αλλά μαντέψτε - είμαι σκληρή!»

Μια γυναίκα 82 ετών, που ασχολείται με το body building έδειρε έναν άνδρα 28 ετών που προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι της στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης.

«Είμαι μόνη μου και είμαι ηλικιωμένη, αλλά μαντέψτε - είμαι σκληρή», δήλωσε η Γουίλι Μέρφι, που κάνει μεταξύ άλλων και άρση βαρών, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WHAM.

«Διάλεξε το λάθος σπίτι να διαρρήξει» πρόσθεσε.

 

 

Η Μέρφι είπε ότι ο νεαρός χτύπησε την πόρτα της, φωνάζοντας ότι ήταν άρρωστος, και ζητούσε επίμονα να τον αφήσει να μπει μέσα. Εκείνη κάλεσε την αστυνομία και του αρνήθηκε να εισέλθει. Τότε, είπε, αυτός έσπασε την πόρτα.

Αρπαξε, λοιπόν, το πλησιέστερο αντικείμενο, ένα τραπέζι με μεταλλικά πόδια και «το έστειλα πάνω του», περιέγραψε. «Μαντέψτε: το τραπέζι έσπασε».

Η 82χρονη στη συνέχεια πήδηξε πάνω στον εισβολέα, έριξε σαμπουάν στο πρόσωπό του και τον χτύπησε με μια σκούπα. Προσπάθησε ακόμη και να τον σύρει έξω από το σπίτι, αλλά ήταν μεγαλόσωμος

«Τον χτύπησα και τον ξαναχτύπησα με την σκούπα», είπε. «Μέχρι τη στιγμή που έφθασαν οι αστυνομικοί τον είχα ″κανονίσει″⁣. Νομίζω ότι ήταν χαρούμενος όταν μπήκε στο ασθενοφόρο».

Η Μέρφι, που γυμνάζεται καθημερινά, δήλωσε ότι μπορεί να σηκώσει μέχρι 102 κιλά!

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ