Γιάννης Ονησιφόρου: Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα μετά το X Factor, έχοντας δίπλα του τον Stef Tony

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

O 21χρονος τραγουδιστής από την Πάφο που μάγεψε με την φωνή την επιτροπή και τους θεατές του X Factor μέσα από την συχνότητα του Μega Channel στην Ελλάδα, ξεπερνά το ότι δεν ήταν τελικά ο νικητής του τάλεντ σόου και ανοίγει τα φτερά του, αν και έχει κάποιους περιορισμούς βάση του συμφωνητικού που έχει υπογράψει με την παραγωγή για τους επόμενους 3 μήνες.

Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν χρειάζεται να κερδίζεις για να κάνεις καριέρα, πόσο μάλλον όταν έχεις το ταλέντο και συνάμα την τύχη να έχεις δίπλα σου τα σωστά άτομα που σε κατευθύνουν.

Μετά το Χ Factor, o κύπριος ερμηνευτής είναι πανέτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, έχοντας δίπλα του τον Stef Tony, τον τράπερ, που έχει ωθήσει πολλά πρόσωπα της τραπ σκηνής στην Ελλάδα και όχι μόνο προς την επιτυχία, όπως τον Tranno, Jitano, το viral «Madame» με τους Kings κα. Η είδηση εδώ είναι ότι ετοιμάζει νέα projects, στα οποία θα έχει στους κόλπους του μεγάλα ονόματα της τραπ σκηνής αλλά και το νέο αίμα που θα μπει σε αυτή την μουσική βιομηχανία. Έχοντας μέλημα του να επαναπαρουσιάση αυτή την μουσική σκηνή μετά τα αίσχη των mad awards. Αυτή η μουσική σκηνή ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, ήδη η νεολαία την έχει αγκαλιάσει.

To viral trap κομμάτι του Stef Tony με τον Tranno:

 

 

Πέρα από την παρότρυνση του αδερφού του για να πάει ο Ονησιφόρου στο Χ Factor, ο Stef Tony είναι αυτός που κίνησε τα νήματα να βάλει στις ράγες το τρένο που ονομάζεται «Γιάννης Ονησιφόρου» και πλέον οδεύουν στο ρυθμό της melodic trap, μιας και αυτό είναι επιθυμία του νεαρού τραγουδιστή.

Μετά το πέρας του τάλεντ σόου, παρέμεινε στην Αθήνα, και μάλιστα ήδη ξεκίνησε πρόβες για τα νέα του κομμάτια, πριν την υπογραφή με τη δισκογραφική και κυκλοφορία των πρώτων singles του. Αυτές τις μέρες κάνει τις διακοπές του στην όμορφη Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μετακομίζει μόνιμα στην Ελλάδα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάνω του τρέχει ήδη ένα team για τη δημιουργία του νέου icon, με τη συμμετοχή μάλιστα και του Στέλιου Καπετανάκη, ως υπεύθυνος επικοινωνίας του, τον άνθρωπο που έχει φέρει πιο κοντά στα media την trap σκηνή, μέσα από τη συνεργασία του με τους Kings, την lemon music, τον Tranno δια μέσου Stef Tony και Γιάννη Βουτυράκου (Tokyo Theater Athens).

Μια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Γιάννη Ονησιφόρου στο X Factor:

 

 

Hρθαμε σε επαφή μαζί μας και μας δήλωσε τα εξής: «Νιώθω ευλογημένος για τη συμμετοχή μου στο X Factor, η παραγωγή, ο coach μου και οι καθηγητές μου, μου έδωσαν ώθηση για να μπω σε μια σειρά, όπως έχω δηλώσει, bulling και άτομα που μας κόβουν τα φτερά δεν πρέπει να τα αφήνουμε να γίνονται τροχοπέδη στα όνειρά μας. Μετά το παιχνίδι ήδη τρέχω την καριέρα μου, με μια ομάδα πολύ δυνατή με πρώτο τον μάνατζερ μου, Stef Tony. Ήδη είμαστε στη διαλογή κομματιών και έχουμε ήδη προβάρει κάποια από αυτά, μετά το πέρας τον τριών μηνών θα έχω την χαρά να σας παρουσιάσω τη δουλειά μου, πόσο μάλλον όταν τα πρώτα κομμάτια μου θα είναι melodic trap. Xαρούμενος για ότι μου συμβαίνει, έχω δίπλα μου άτομα που φέρουν την ευθύνη για την επιτυχία πολλών καλλιτεχνών, τους οποίους θα αποκαλύψω εν καιρό. Τώρα απλά παίρνω τις ανάσες μου, στην Πάφο της Κύπρο, και μετέπειτα θα μετακομίσω Ελλάδα, γιατί έχω πολύ δουλειά μπροστά μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ