Τι είναι το EMSculpting;

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πρόκειται για την ιδανική θεραπεία σώματος για όσους θέλουν να χάσουν πόντους σε στοχευμένα σημεία του σώματος, αφού προσφέρει σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας, απώλεια λίπους, γράμμωση αλλά και μυϊκή ενδυνάμωση.

Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές, φυσιοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές.

Το EMSculpting PRO IV είναι ένα μηχάνημα τελευταίας γενιάς με 4 κεφαλές, οι οποίες εφαρμόζονται στα σημεία του σώματος και εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλώντας την σύσπαση των μυών.

Όλες οι μυϊκές ομάδες στην περιοχή εφαρμογής ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και γυμνάζονται στοχευμένα αλλά και ανεξάρτητα!

Τέλος το EMSculpting pro IV ανήκει στην κατηγορία του EMS training, αλλά αποτελεί την πιο καινοτόμο τεχνολογία από όλες τις υπόλοιπες συσκευές!

Σημεία εφαρμογής EMSculpting

- Κοιλιά
- βραχίονες
- Μπράτσα
- Γλουτοί
- Ψωμάκια
- Γάμπες

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Διαδικασία

Η θεραπεία με το EMSculpting είναι εύκολη και απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να ξαπλώσει και να αφήσει το μηχάνημα να κάνει όλη την δουλειά!

Σε κάθε συνεδρία, οι ειδικές κεφαλές μπορούν να εφαρμοστούν σε μία ή και δύο περιοχές ταυτόχρονα ενώ η διάρκεια είναι περίπου 30 λεπτά.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπουν οι κεφαλές, μπορούν να προκαλέσουν έως και 50.000 μυϊκές συσπάσεις ανά συνεδρία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μύες, πετυχαίνοντας έτσι μείωση του τοπικού λίπους έως και 19%.

Εφόσον το λίπος μειώνεται στην περιοχή, επιτυγχάνεται και η βελτίωση της κυτταρίτιδας η οποία οφείλεται στην ύπαρξη λίπους.

Tαυτόχρονα, με τις συσπάσεις των μυών, η μυϊκή μάζα αυξάνεται έως και 16%, επομένως η γράμμωση και η σύσφιξη στην περιοχή είναι τα θετικά επακόλουθα!

Πρόκειται για ένα ειδικό μηχάνημα καινοτόμου τεχνολογίας HIFEM, δηλαδή υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου.


Διαμορφώστε το σώμα σας και χαρίστε «σοκολατένιο» χρώμα στο Diamonds Studio Solarium

Τηλεφωνήστε και κλείστε το ραντεβού σας για μια φανταστική εμπειρία!!!

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 21:00

Σάββατο: 11:00 – 18:00

Αλέκου Παναγούλη 121 Ν. Ηράκλειο Αττικής

Τηλ. Κρατήσεων: 2110120004

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: diamonds-studiosolarium.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ