Χιου Τζάκμαν: Δείχνει τους μυς του του την ώρα που γυμνάζεται σκληρά (vid)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο 55χρονος σταρ προσπαθεί να ανακτήσει το σώμα του εμβληματικού ήρωά του, Wolverine, με αφορμή την κινηματογραφική επιστροφή του στο «Deadpool 3»

Ο Χιου Τζάκμαν αναφέρεται συνεχώς στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο του, Wolverine.

Τις προάλλες έδειξε στους ακολούθους του, τα γεύματα που καταναλώνει, ενώ δεν είναι λίγες οι αναφορές του και στη σκληρή γυμναστική που κάνει, για να αποκτήσει μυς.

Στο βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram, ο ηθοποιός δείχνει τον εαυτό του την ώρα που κάνει βάρη. Στο κλιπ, ο Τζάκμαν φαίνεται να κοπιάζει αρκετά για να ακολουθήσει το βαρύ πρόγραμμα της προπόνησής του, ενώ διαγράφονται και οι μύες που έχει αποκτήσει αυτούς τους μήνες.

Δείτε το βίντεο

 

Ο Χολιγουντιανός σταρ πριν από μερικούς μήνες, είχε αναφερθεί και στην προπόνηση κλήθηκε να ακολουθήσει.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σε εκπομπή του CNN, δέχτηκε και ερώτηση σχετικά με στο εάν πήρε ποτέ αναβολικά για να καταφέρει να αποκτήσει το γυμνασμένο σώμα του Wolverine, όπως για χρόνια μετέφεραν οι «κακές γλώσσες». Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, δεν πήρε πως ποτέ αναβολικά ή στεροειδή για να...«φουσκώσει» τους μυς του για τον ρόλο του Wolverine, αποδίδοντας το αποτέλεσμα στο ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας που ακολουθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ