Οι συμβουλές ανάπτυξης μυικής μάζας του «Lucifer»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix «Lucifer» μας μυεί στο κόσμο του fitness με συμβουλές για την ανάπτυξη της μυικής μάζας.

Ο ίδιος προπονείται σκληρά και το δείχνει σε κάθε post στο Instagram. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα, εξακολουθεί να γυμνάζεται προσπαθώντας να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση. ‘Αλλωστε οι σκηνές που γυρίζει, θέλουν γυμνασμένο σώμα και ενισχυμένους μυς.Ποιες είναι οι συμβουλές που μας δίνει; Παρακάτω θα καταλάβετε.

OI AΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Το πρόγραμμα μυϊκής υπερτροφία του “Lucifer” περιελάμβανε έξι ημέρες προπόνησης την εβδομάδα, τέσσερις από αυτές με μια ειδικά εστιασμένη προπόνηση στο άνω μέρος του σώματος και δύο μέρες με υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT).

«Με δεδομένο ότι ο Tom ήταν ένας άπαχος σωματότυπος, όλη η προσοχή μας στράφηκε στην οικοδόμηση μυών, στην θωράκιση των αρθρώσεων και στην καρδιοαναπνευστική του αντοχή, δουλεύοντας με μεγαλύτερη έμφαση σε σύνθετες ασκήσεις με το σωματικό βάρος να είναι το κύριο θεμέλιο του προγράμματος», λέει ο προπονητής.

«Οι έλξεις στο μονόζυγο δεν ήταν ποτέ βασικό κομμάτι της προπόνησης του Tom πριν συνεργαστούμε μαζί, αλλά τώρα λατρεύει τα pull-ups και του αρέσει να σπρώχνει τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό που επιδιώκει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επαναλήψεων σε κάθε συνεδρία».

Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πόσο σοβαρά έχει πάρει την φυσική πρόκληση του ρόλου του ως Lucifer.

 

 

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ

Ωστόσο για να αποκτήσει το σώμα που έχει δεν το οφείλει μόνο στη γυμναστική. Η διατροφή που ακολουθεί είναι τέτοια που τον βοηθάει να «χτίσει» μυική μάζα πολύ γρήγορα. Και αν παρατηρήσουμε δεν περιέχει τίποτα επεξεργασμένο.

Πρωινό

Το πρωινό αποτελείται συνήθως από ομελέτα με πέντε ασπράδια αυγού, έναν κρόκο και αβοκάντο, συνοδευόμενα από ένα μπολ με πλιγούρι βρώμης με κόκκινα μούρα.

Μεσημεριανό

Το μεσημεριανό γεύμα περιέχει άπαχη ζωική πρωτεΐνη με συνοδεία γλυκοπατάτας και κινόα.

Δείπνο

Το δείπνο περιλαμβάνει επίσης μια μερίδα άπαχης πρωτεΐνης, κυρίως φιλέτο ψαριού, μαζί με μερικά σοταρισμένα λαχανικά.

Εκτός αυτών, μεταξύ των γευμάτων καταναλώνει ένα smoothie με φρούτα και μερικές κουταλιές πρωτεΐνης σε σκόνη.

Πηγή: mensnews.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ