Οι άντρες χωρίς μαλλιά είναι πιο έξυπνοι σύμφωνα με μια νέα μελέτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Καθώς μεγαλώνουμε έρχονται πολλά όμορφα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων τη σοφία, το καλύτερο σεξ και γενικά τις εμπειρίες.

Όμως μαζί μετά όλα αυτά τα θετικά τα χρόνια αφήνουν τα σημάδια τους στο σώμα μας. Και ενώ για τις γυναίκες ο μεγαλύτερος εχθρός είναι οι ρυτίδες, για τους άντρες είναι η φαλάκρα.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι μέχρι την ηλικία των 35 ετών, περίπου το 66% των ανδρών χάνουν σημαντική ποσότητα μαλλιών και κατά 55, 85% των ανδρών έχουν σημαντική απώλεια μαλλιών μέχρι που γίνονται φαλακροί. Σίγουρα το να έχεις τα μαλλιά σου είναι πολύ ευχάριστο, όμως εάν κάποιος άντρας είναι φαλακρός δεν πρέπει να νιώθει καμία ντροπή. Κυρίως μετά από μια πρόσφατη μελέτη η οποία επισημαίνει πως η φαλάκρα στους άντρες είναι σημάδι δύναμης αλλά και ευστροφίας. Ναι σωστά διαβάσατε, όσοι δεν έχουν μαλλιά είναι πιο ευφυείς και δεν το υποστηρίζουμε εμείς αλλά η επιστήμη.

Η συγκεκριμένη μελέτη διεξάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Saarland και υποστηρίζει πως οι φαλακροί άντρες είναι πιο σοφοί και έξυπνοι. Και ενώ πολλοί επιστήμονες για καιρό πιστεύανε πως η απώλεια μαλλιών σχετίζεται με αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, άρα και με καλύτερο σεξ, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και ο λόγος είναι πως η τριχόπτωση δεν προκαλείται άμεσα από την τεστοστερόνη, αλλά από την ορμόνη DHΤ, η οποία δεν έχει καμία επίδραση στο υπόλοιπο σώμα.

Εάν λοιπόν διαπιστώσετε πως το τριχωτό της κεφαλής του συντρόφου σας αρχίζει να αραιώνει, τότε συστήστε του να ξυρίσει το κεφάλι του, αφού πλέον οι άντρες με μαλλιά φαίνονται λιγότερο ελκυστικοί και πιο αδύναμοι.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ