Ξεχάστε ότι ξέρατε: Οι 10+2 οδηγίες για το άνοιγμα των γυμναστηρίων!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Μάιος είναι ο μήνας που τα γυμναστήρια υποτίθεται ότι θα ήταν γεμάτα κόσμο, καθώς όλοι την περίοδο αυτή κάθε χρόνο προετοιμαζόταν για την έξοδο στις παραλίες.

Ωστόσο στη χώρα μας όλα τα γυμναστήρια παραμένουν προς το παρόν κλειστά λόγω κορονοϊού, ενώ αναμένεται να ανοίξουν, αν όλα πάνε καλά, μετά τις 15 Ιουνίου.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook παραθέτει τις οδηγίες για το άνοιγμα των γυμναστηρίων. Οι οδηγίες αυτές δίνουν την εικόνα της επόμενης ημέρας στα γυμναστήρια. Μια επόμενη ημέρα πολύ διαφορετική από αυτή που μέχρι σήμερα ξέραμε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΣΙΓΥΘΕ - Προετοιμασία για το άνοιγμα των γυμναστηρίων:

1) Καθαρισμός και απολύμανση των χωρών καθημερινά με το κλείσιμο ή πριν το άνοιγμα και περιοδικά όλη την ημέρα (και με τη βοήθεια του προσωπικού

2) Απολυμαντικά σπρέι και αντιμικροβιακά υγρά μαντηλάκια σε όλους τους χώρους

3) Τοποθέτηση Plexiglass αν και εφόσον μας επιβληθεί(υποδοχή,ανάμεσα σε μηχανήματα κτλ)

4) Μάσκες και γάντια στην υποδοχή για δωρεάν διάθεση προς τους πελάτες και σύσταση ότι πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την χρήση

5) Υποχρεωτική μάσκα και γάντια μίας χρήσης από το προσωπικό

6) Σήμανση Οργάνων, με ειδικές κορδέλες στο χώρο, που δεν θα χρησιμοποιούνται

7) Είσοδος ασκουμένων με μάσκα-γάντια-πετσέτα-καθαρά παπούτσια (έλεγχος στην υποδοχή και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ καθαρισμός με απολυμαντικό από τους ασκούμενους,των σημείων επαφής τους ,μετά τη χρήση)

8) Έλεγχος κάθε στιγμή για την παρουσία στο χώρο ακριβή αριθμού ατόμων που επιτρέπετε, ανάλογα με τα τετραγωνικά (χρήση μόνο μετά από ραντεβού στα μικρά γυμναστήρια-στούντιο)

9) Λειτουργία των αιθουσών ομαδικών προγραμμάτων ΜΟΝΟ με ραντεβού με περιορισμένο αριθμό μελών και υποχρεωτικό κενό μιας ώρας για απολύμανση του χώρου

10) Πρόταση για Μη Χρήση αποδυτηρίων το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας μας

- Συνεχής και αυστηρός έλεγχος θα πραγματοποιείται από όλο το προσωπικό, για την σωστή τήρηση των κανόνων και την προστασία των μελών και του ίδιου του προσωπικού

- Φυσικά θα περιμένουμε και τις ακριβείς οδηγίες από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς με την ελπίδα να ενεργοποιηθούν για το άμεσο άνοιγμα των γυμναστηρίων μας.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ