Η CAP Sport επίσημος χορηγός αθλητικού ρουχισμού της ΕΟΣΔ!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Ε.Ο.Σ.Δ. καλωσορίζει στην οικογένεια της ελληνικής σωματικής διάπλασης και fitness την εταιρία αθλητικής ένδυσης CAP Sport, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού της Εθνικής ομάδας Σωματικής Διάπλασης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η CAP Sport θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής ομάδας, σχεδιάζοντας και παράγοντας αθλητικά ρούχα αποστολής, σύμφωνα με τις τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport, Γιώργος Μισαηλίδης, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας με την Ε.Ο.Σ.Δ. , κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Η CAP Sport είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία αθλητικού ρουχισμού, η οποία δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τον ρουχισμό. Η αγάπη αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας για να στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που αγωνίζονται με το έμβλημα της Ελληνικής μας Σημαίας.

Αισθανόμαστε απεριόριστο σεβασμό για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με την ψυχή τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας. Είναι καίρια απόφασή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό στην χώρα μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που τα ρούχα μας θα φορέσουν οι πρωταθλητές της Εθνικής μας ομάδας Σωματικής Διάπλασης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμφανίσεις ξεχωριστές που θα αναδείξουν και οπτικά τις Εθνικές μας Ομάδες και θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές για κάθε αγωνιστική τους εμφάνιση, αρχής γενομένης από το President Santonja Cup, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε.Ο.Σ.Δ. και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην Άνοιξη».

car eosd

Στιγμιότυπα από την επισφράγιση της συνεργασίας μας στα γραφεία της CAP:

Ο κύριος Στέλιος Κλιάφας, Γ.Γραμματέας της Ε.Ο.Σ.Δ. με τον κο Γιώργο Μισαηλίδη, Γ. Διευθυντή της CAP Sport.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Σ.Δ., Στυλιανός Κλιάφας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη της CAP Sport στην οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κοντά μας την CAP Sport, μία ανερχόμενη ελληνική εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων της Ε.Ο.Σ.Δ. για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για μία συνεργασία που θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας, καλύπτοντας πλήρως τις ποιοτικές απαιτήσεις μας. Ελπίζουμε ότι η κοινή μας πορεία με την CAP Sport θα συνοδευτεί από επιτυχημένα αποτελέσματα, σε όλα τα επίπεδα».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ CAP

Από το 1993 η CAP Sport δημιουργεί αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό με πάθος και αγάπη με την επωνυμία CAP. Η CAP Sport σχεδιάζει και παράγει τεχνικό αθλητικό ρουχισμό για εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Η CAP απευθύνεται σε ομάδες μπάσκετ, ποδόσφαιρου, βόλεϊ, handball, σε αθλητικούς συλλόγους γυμναστικής καθώς και σε αθλητές που ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική και το τρέξιμο. Κάθε ομάδα που ντύνεται με CAP απολαμβάνει το προνόμιο της μοναδικότητας, ενισχύει την οπτική της ταυτότητα, το έμβλημα της ψυχής της.

Η CAP προσφέρει στους πελάτες της τις υπηρεσίες αποκλειστικού σχεδιασμού του αγωνιστικού και προπονητικού ρουχισμού, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι στους αθλητικούς συλλόγους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές αθλητικές εμφανίσεις. Τα προϊόντα της CAP Sport δημιουργούνται σε ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, από α’ ύλες ανώτερης ποιότητας, τα υφάσματα είναι DRY Fit που χαρίζουν ελευθερία κινήσεων, άψογη διαπνοή και διευκολύνουν την αποβολή του ιδρώτα, ενώ φέρουν πιστοποίηση OEKO–TEX STANDARD 100.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρία CAP μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.capsport.gr καθώς και στο Facebook: www.facebook.com/capsport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ