Ελλάδα vs Γεωργία: Αγώνας με στόχο την πρώτη νίκη για την Εθνική μας με υψηλές αποδόσεις στην ChampionsBet.gr

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Εθνική Ελλάδας θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (31/3) στις 21:45 στο δεύτερο αγώνα της τη Γεωργία στο πλαίσιοτων προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Στην Championsbet.gr ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγοράτουτελικού αποτελέσματοςέωςτηνέναρξητου αγώνα. Παίζουμενόμιμα και υπεύθυνα με αποδόσειςυψηλών προδιαγραφών και δυνατότητα cash out** αλλά και αυτόματου cash out**, στηνεταιρεία των πρωταθλητών www.ChampionsBet.gr.

Αυτός θα είναι ο 3ος αγώνας τηςΓεωργίας μέσα σεμία εβδομάδα, μετάτηνεκτόςέδρας αναμέτρησήτηςκόντρα στηΣουηδία όπουηττήθηκεμε 1-0 και τονεντόςέδρας αγώνα τηςμετηνΙσπανία όπου και εκείδεν κατάφερε να πάρειένα θετικό αποτέλεσμα χάνοντας με 2-1 στο 90+2. Ο προπονητήςτηςΓεωργίας, Βίλι Σανιόλ, πρώηνΓάλλος ποδοσφαιριστής αναφερόμενοςστα διαδοχικά ματςείναι προβληματισμένος.Το πρόβλημα είναι ότιοιδιεθνήςδεν παίζουνστιςομάδεςτους 90 λεπτά, δενέχουνχρόνοσυμμετοχής, κάτι πουτουςδυσκολεύειέτσιώστε να αντεπεξέλθουνσετρεις αγώνεςμέσα σεμία εβδομάδα.Παρόλα αυτάδενέχειτίποτα να χάσει από την επίσκεψήτηςτηνΤετάρτηστηνΕλλάδα και θα παίξειόσο καλύτερα της επιτρέψουνοιγηπεδούχοι.

Από τηνάλλη η ΕθνικήΕλλάδος μετά την εκπληκτικήισοπαλία ως φιλοξενούμενη της Ισπανίας, αναζητάτην πρώτητηςνίκηστα προκριματικά προερχόμενημάλιστα μεάλλο αέρα μετά και τηννίκητηςστοφιλικό παιχνίδιτηςΕθνικήςκόντρα στηνΟνδούρα μετελικό αποτέλεσα 2-1.

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ από τηνΠολωνία θα διευθύνειτην αναμέτρησητηςΕλλάδας μετηΓεωργία στηνΤούμπα, γνώριμοςμιας και ήταν στοντέρμπι τηςΘεσσαλονίκηςστο ΠΑΟΚ - Αρης (2-2).

Στοιχηματικά η νίκητης Ελλάδας προσφέρεται με 1,72 στην Championsbet.gr, η ισοπαλία στο 3,60, ενώτοδιπλότηςΓεωργίας σετιμές αουτσάιντερστο 6,60 (οι αποδόσειςτου αγώνα ενδέχεται να αλλάξουν).

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑρμόδιοςΡυθμιστής: MGA | ΡυθμιστήςΕμπορικής Επικοινωνίας ΕΕΕΠ | Η συχνήσυμμετοχήστα παίγνια εκθέτειτουςσυμμετέχοντεςστονκίνδυνοεθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776. *H προσφορά 0% Γκανιότα ισχύειγια τοννικητήτου αγώνα πριντηνέναρξητου αγώνα. ** Υπό όρους και προϋποθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ