Αυξημένη η ζήτηση σε προϊόντα Home Fitness - Τι πρέπει να κάνετε!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα X-TREME Stores, Νο1 αλυσίδα προϊόντων fitness σε Ελλάδα & Κύπρο, ενημερώνει τους πελάτες της σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας των προϊόντων Home Fitness μετά την αύξηση της ζήτησής τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των X-TREME Stores

Ενημέρωση διαθεσιμοτήτων

Τα δεδομένα είναι: Η ζήτηση σε προϊόντα Home Fitness έχει πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας. Αυτό οφείλεται πρώτα απ` όλα στο γεγονός ότι οι περισσότεροι χώροι άθλησης παραμένουν κλειστοί, ή όποτε ανοίγουν κατά διαστήματα, λειτουργούν με συνθήκες περιορισμού.
Επίσης, όπως όλοι γνωρίζουμε, η γυμναστική προάγει την παραγωγή ενδορφινών, που είναι οι ορμόνες της ευτυχίας. Σε μία δύσκολη συγκυρία, όπως είναι η σημερινή, ο άνθρωπος χρειάζεται «δόσεις» ευτυχίας, και η γυμναστική στο σπίτι είναι η πιο προσιτή επιλογή. Η ζήτηση λοιπόν είναι μεγάλη.
Η παγκόσμια βιομηχανία Home Fitness δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στην τεράστια ζήτηση που έρχεται από όλες τις χώρες του κόσμου. Εξάλλου και τα εργοστάσια δουλεύουν μετ` εμποδίων λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλονται παντού.

Εμείς στα X-TREME STORES: Προνοήσαμε εγκαίρως γι’ αυτή την κατάσταση και δώσαμε πολλές και μεγάλες παραγγελίες σε είδη Home Fitness. Σχεδόν κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουμε προϊόντα, που όμως είναι πάντοτε λιγότερα από αυτά που περιμένουμε. Όπως καταλαβαίνετε, όλοι οι μεγάλοι εισαγωγείς, από όλες τις χώρες θέλουν να προμηθευτούν πρώτοι. Τα εργοστάσια μοιράζουν τα προϊόντα με μέτρο σε όλους, για να μπορέσουν όλες οι χώρες να πάρουν. Έστω σε μικρότερες ποσότητες από τις επιθυμητές.

Τι θα πρέπει να κάνετε: Να προμηθεύεστε τα προϊόντα που χρειάζεστε, αμέσως μόλις τα βλέπετε διαθέσιμα. Το πιθανότερο είναι μετά από λίγες μέρες να μην είναι πλέον διαθέσιμα.
Μπορείτε να εξασφαλίζετε τα είδη αυτά είτε μέσω του site μας, είτε μέσω του καταστήματος που σας εξυπηρετεί. Ιδίως στα βάρη (αλτήρες, δίσκοι, μπάρες) αλλά και στους πάγκους γυμναστικής πολλά είδη εξαντλούνται σε μόλις 2-3 μέρες μετά από την παραλαβή. Συνιστούμε επίσης να μην περιμένετε να δείτε όλα τα είδη που χρειάζεστε διαθέσιμα έτσι ώστε να κάνετε την παραγγελία σας. Προμηθευτείτε άμεσα τα είδη που βλέπετε διαθέσιμα και συμπληρώνετε μετά, με τις νέες παραλαβές.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους των καταστημάτων ποια προϊόντα προτείνουν ως εναλλακτικά, στην περίπτωση που τα είδη που σας ενδιαφέρουν έχουν απροσδιόριστο χρόνο παραλαβής. Δυστυχώς ο χρόνος παραλαβής είναι αβέβαιος. Υπάρχουν προϊόντα που τα παραγγείλαμε οκτώ μήνες πριν και δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα, ενώ άλλα που τα παραγγείλαμε πέντε μήνες πριν και τα έχουμε παραλάβει ήδη.
Αρκετές φορές όμως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, που θα είναι καλό να τις γνωρίζετε. Και αποφασίζετε ανάλογα.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλές προπονήσεις!

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ