Tα X-TREME STORES παρουσιάζουν την NOHrD!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Tα X-TREME STORES παρουσιάζουν την NOHrD, μία από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες εταιρίες σχεδιασμού και κατασκευής οργάνων γυμναστικής.

Παρασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία από ευρωπαϊκές (κυρίως γερμανικές) πρώτες ύλες και έχουν ως κύριο και βασικό χαρακτηριστικό τους την απαράμιλλη ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό design.

Κάθε όργανο και αξεσουάρ γυμναστικής της NOHrD κατασκευάζεται κατά το μεγαλύτερο κομμάτι του, χειροποίητα, έχοντας ως βάση το ξύλο από δέντρα που χρησιμοποιούνται μόνο γι αυτό το λόγο χωρίς να αλλοιώνουν καθόλου τις ελεύθερες δασικές εκτάσεις. Η βαφή τους γίνεται με φυσικά και απόλυτα φυτικά μέσα, προστατεύοντας και το περιβάλλον αλλά και την υγεία του αθλούμενου.

06 382 003 Watergrinder Ash web 9

Κάθε προϊόν της NOHrD συνδυάζει τις νέες ιδέες στο χώρο της οικιακής άθλησης, την υψηλή ποιότητα και την ασύγκριτη αισθητική που μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε οικιακό περιβάλλον, όχι μόνο χωρίς να το αλλοιώνει αλλά αντίθετα αναβαθμίζοντας το.

Όργανα γυμναστικής που αντέχουν στον χρόνο, προσφέρουν εξαιρετική κίνηση και ποιότητα προπόνησης, μαζί με την μοναδική υφή, αίσθηση, ακόμα και μυρωδιά του ξύλου, κάνοντας την προπόνηση, ακόμα και μέσα σε ένα σπίτι, να μοιάζει με περιπέτεια. Έχοντας κερδίσει πολλά ευρωπαϊκά βραβεία καινοτομίας και ποιότητας, τα όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής της NOHrD είναι η νέα, μοναδική πρόταση των X-TREME STORES για ιδιαίτερα απαιτητικούς αθλούμενους, που θέλουν κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο για τον προσωπικό τους χώρο.

Untitled 1

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ!

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ