1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open

  • Κατηγορία Bicycle
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open - Τελετή Απονομής Κυπελλούχων 2013 - Γράφεται ιστορία

 

Στον ιστορικό πολυχώρο Ρομάντσο το Σάββατο, 25/1/2014, θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου Πανελληνίου Κυπέλλου DH Open σε μια εκδήλωση γιορτή! Εκεί θα βραβευθούν όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της προηγούμενης χρονιάς και θα μαζευτούμε να τους χειροκροτήσουμε! Μετά την απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ήρθε η ώρα να βραβευτούν οι κορυφαίοι! Μάλιστα όχι σε μια κρύα και τυπική εκδήλωση, αλλά σε ένα πραγματικό downhillάδικο party.

Οι πόρτες του πολυχώρου ΡOMANTΣΟ στο κέντρο της Αθήνας θα ανοίξουν στις 19:30 και στις 20:00 θα ξεκινήσει η τελετή απονομής. Θα βραβευθούν με εντυπωσιακά κύπελλα οι πρώτοι έξι της βαθμολογίας από την κατηγορία Elite, οι τρεις πρώτοι από την κατηγορία Junior και Master, καθώς και ο ταχύτερος Veteran, αλλά και η καλύτερη γυναίκα. Τέλος θα απονεμηθεί πλακέτα στην καλύτερη πίστα κατάβασης του θεσμού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της ταινίας [R]evolution του κινηματογραφιστή Μανώλη Αρμουτάκη από την Κρήτη. Μια μοναδική προβολή, της πρώτης ελληνικής ταινίας που αφορά στην ελληνική Downhill σκηνή και περιλαμβάνει υπέροχα πλάνα από κάθε αγώνα του Κυπέλλου. Μετά την προβολή της ταινίας, περνάμε όλοι στο μπαρ του Ρομάντσο για ένα γερό after party μέχρι το πρωί με DJ set από τον Junior SP! Θα είμαστε όλοι εκεί, θα περάσουμε καλά και θα γράψουμε ιστορία!

Από τις 30/1/2014 η ταινία [R]evolution θα είναι διαθέσιμη στο www.redbull.gr. Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

http://www.sportygossip.com/

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Θάνος Αλιμπάκης OVERALL νικητής του 23ου Πανελληνίου Κυπέλλου ΕΟΣΔ-IFBB
  • Το βραβείο «Φώτης Πλευρίτης» καθιερώνεται στο Κύπελλο της WABBA International
  • Overall νικητής ο Γιάννης Αλιμπέρτης στο Κύπελλο της WABBA
  • Όλα τα αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες του Κυπέλλου WABBA 2016!
  • Ο Adam Taylor Γενικός νικητής στο IFBB-ΕΟΣΔ Κύπελλο Κρήτης 2016
  • Έρχεται το IFBB-EOΣΔ 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016
loading...