Μόνο έτσι προλαβαίνεις να στρώσεις το σώμα σου για την παραλία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αν τώρα που βγήκες …λίγο παραλία, νιώθεις ότι το σώμα σου δεν είναι αυτό που θέλεις, δηλαδή αν αισθάνεσαι ότι χωρίς βάρη δεν είσαι και τόσο σφιχτός, μην ανησυχείς είναι σίγουρο ότι προλαβαίνεις να σφίξεις, αρκεί να μην καθόσουνα όσο καιρό τα γυμναστήρια ήταν κλειστά!

Αν είσαι από εκείνους που έκαναν outodoor προπονήσεις τότε η ζημιά είναι μικρότερη. Αν όμως δεν έκανες τίποτα, τότε πρέπει να τρέξεις από σήμερα κιόλας και να μπεις δυναμικά στη προπόνηση όταν στις 15 του μήνα ανοίξουν τα γυμναστήρια.

Για να είσαι έτοιμος και για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, άρχισε από σήμερα κιόλας outdoor προπονήσεις που θα βασίζονται σε τουλάχιστον 40 λεπτά αεροβική (χαλαρό τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα) και HITT προπόνηση. Συνολικά το καθημερινό σου πρόγραμμα θα πρέπει να διαρκεί από μια έως και μιάμιση ώρα.

Εννοείται ότι θα πρέπει να μαζέψεις τη διατροφή σου ώστε να λαμβάνεις τα απαραίτητα και όχι τα περιττά. Μία πρόταση είναι η διαλλειματική νηστεία, όμως μπορείς να κάνεις ότι διατροφή θέλεις αρκεί να προσέξεις να μην υποσιτίζεσαι και φυσικά να μην πάθεις αφυδάτωση.

Πηγή: activeman.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ