Στη Ρωσία το χαστούκισμα είναι επίσημο σπορ (vid)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δύο αντίπαλοι στέκονται ο ένας μπροστά από τον άλλο. Το κοινό αδημονεί. Ένας τρίτος άνδρας σε ρόλο διαιτητή δίνει το έναυσμα.

Οι αντίπαλοι αρχίζουν να χαστουκίζουν εναλλάξ ο ένας τον άλλο.

Τι περιγράφουμε; Το Male Slapping Championship, το οποίο σύμφωνα με τα ρωσικά media έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Krasnoyarsk της Σιβηρίας.

Το πρωτάθλημα, το πρώτο "επίσημο" που έγινε, ήταν μέρος του Siberian Power Show που περιλαμβάνει και bodybuilding, άρση βαρών αλλά και διαγωνισμούς φαγητού.

Επίσης, διαγωνισμός χαστουκιού διοργανώθηκε και πέρυσι στα πλαίσια της έκθεσης "Sarychev Power Expo" στη Μόσχα.

 

 

Οι κανόνες είναι απλοί. Στέκεσαι μπροστά σε ένα τραπέζι και χαστουκίζεσαι σε γύρους με τον απέναντί σου. Οι γύροι δεν ορίζονται από τους διοργανωτές, αλλά οι αντίπαλοι επιλέγουν να σταματήσουν όταν οι ίδιοι κρίνουν.

Επίσης, στα χέρια βάζουν ταλκ, ενώ υπάρχει και γιατρός για να φροντίσει και να ελέγξει αυτούς που χτυπήθηκαν περισσότερο ή μάτωσαν.

Ο νικητής κέρδισε 30.000 ρωσικά ρούβλια, περίπου δηλαδή 500 δολάρια. Όπως θα είδατε στο παραπάνω βίντεο, κέρδισε πανηγυρικά το "βουνό", ο Vasily Pelmen με ψευδώνυμο το "Dumpling", ή αν θέλετε, "το πιροσκί".

Όσο για την τακτική του Dumpling; Μπορούμε να πούμε πως μάλλον σεβάστηκε τους αντιπάλους του και έδειξε τη δύναμή του μόνο σε ισοβαρή διαγωνιζόμενο.

Για την ιστορία τον διαγωνισμό οργάνωσε για πρώτη φορά το 2018 ο αθλητής δύναμης Kirill Sarychev και προσέλκυσε πολλούς bodybuilders και αρσιβαρίστες που διαγωνίστηκαν για τα χρήματα. Και όπως φαίνεται, γίνεται πλέον θεσμός.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ