ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Pre workout: MUSCLE FUSE 10X, 1330gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

To MuscleFuse 10x παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό συστατικών που θα μεγιστοποιήσει την μυϊκή ανάπτυξη και απόδοσή σου.


Αν θες να χτίσεις την μυϊκή σου μάζα, να αποκτήσεις ένα δυνατό και στεγνό μυώδες κορμί θα πρέπει να προσφέρεις στο σώμα σου τα κατάλληλα συστατικά για να μπορέσει να αναρρώσει σωστά και ολοκληρωτικά. Χωρίς την παροχή των ιδανικών θρεπτικών συστατικών τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την προπόνηση, δεν θα μπορείς να περιμένεις σημαντική ανάπτυξη, σημαντικά πρηξίματα ή τη δύναμη και ενέργεια που θα ήθελες στην προπόνηση.


Με την προσθήκη αυξημένης ποσότητας Λευκίνης σε μία αναλογία 4:1:1 σε σχέση με τα υπόλοιπα BCAA αμινοξέα θα είσαι σε θέση να γυμναστείς σκληρότερα και για περισσότερη ώρα, αφού είναι γνωστό ότι η Λευκίνη είναι εκείνο το αμινοξύ που βοηθάει στην πρωτεϊνοσύνθεση.
Κι όχι μόνο αυτό αφού το MuscleFuse 10x  είναι εμπλουτισμένο με Γλουταμίνη που βοηθάει στην διατήρηση θετικού ισοζυγίου του αζώτου στους μυς, ενώ παράλληλα η Σιτρουλίνη που περιέχεται αυξάνει την ροή αίματος και οξυγόνου στους μυς, χαρίζοντας πρηξίματα και ανάπτυξη την ίδια στιγμή.


Τέλος η προσθήκη ηλεκτρολυτών και βιταμινών εξασφαλίζει τη σωστή ενυδάτωση και την ταχεία επανατροφοδότηση των μυών με γλυκογόνο για πιο ολοκληρωμένη αποθεραπεία.

Συσκευασία: 1330γρ

MUSCLE FUSE 10X, 1330gr (Myolabs)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Supercarb Fast: Μια πρωτοποριακή και γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων
  • Ποιες τροφές και συμπληρώματα βελτιώνουν τo σπέρμα
  • Τι κάνουν στο σώμα και στο μυαλό σου τα συμπληρώματα για πριν την προπόνηση
  • 3 συμπληρώματα που θα σας βοηθήσουν στο bodybuilding
  • Τροφοδότησε τον οργανισμό σου με τα απαραίτητα κατά την προπόνηση
  • Μια μοναδική προσφορά με συμπληρώματα της Full Force για μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη!
loading...