Το ενεργειακό gel για Τόνωση, Δύναμη & Αντοχή στην άσκηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα εκπληκτικό ενεργειακό τζελ, ειδικά σχεδιασμένο για αύξηση της φυσικής και ψυχολογικής ενέργειας.

Το Carbo Snack Energy Gel θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος για την προπόνηση μακράς διαρκείας, προσφέροντας ενέργεια και αντοχή.

Περιέχει έναν ιδανικό συνδυασμό απλών και σύνθετων υδατανθράκων μαζί με καφεϊνη, ταυρίνη και γλυσίνη, δύο συστατικά που στηρίζουν την καλή νευρομυϊκή λειτουργία και αναστέλλουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την κούραση και το μυϊκό καταβολισμό.

Δεν περιέχει καθόλου ηλεκτρολύτες και μέταλλα, έτσι ώστε να μπορεί να συνδυαστεί χωρίς υπερβολές με τα αθλητικά ροφήματα, ενώ η πρακτική της συσκευασία μας επιτρέπει να λαμβάνουμε τη δόση που πραγματικά έχουμε ανάγκη, διατηρώντας τη φρεσκάδα και ποιότητα του υπόλοιπου προϊόντος.

Τα προϊόντα Gel είναι ιδανικά για απαιτητικές σωματικές δραστηριότητες με υψηλά ποσοστά παλμών, στις οποίες το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σε θέση να πάρει στερεά τροφή.

Δύο τύποι υδατανθράκων σε ισορροπημένη αναλογία σε συνδυασμό με πρόσθετες ουσίες όπως η β-αλανίνη, η χολίνη και η βιταμίνη Β3 συνεισφέρουν μαζί στη μείωση της κόπωσης και της υποστήριξης του ενεργειακού μεταβολισμού.

Αγοράστε ηλεκτρονικά το ενεργειακό gel στο xtr.gr

73142343 3238951492813997 970212230035406848 n

Συστατικά

01 176 078 Carbosnack Gel facts

Δοσολογία

1 σακουλάκι την ώρα κατά την διάρκεια της σωματικής άσκησης. Μέγιστη κατανάλωση έως 4 σακουλάκια την ημέρα.

Καταναλώστε αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ