Θέλεις εκρηκτικές προπονήσεις; Πάρε το Grenade Black Ops!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το Muscle Club σου προτείνει μια... χειροβομβίδα που θα διαλύσει κάθε δείγμα σωματικού λίπους!

Το Black Ops ® είναι ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης βάρους φτιαγμένο από την πολυβραβευμένη ομάδα R&D στην Grenade® που έχει μια μοναδική διεγερτική δράση, σχεδιασμένο για να ενισχύει πνευματική και φυσική απόδοση.

Κυρίως στοχεύει σε άνδρες χρήστες, το Black Ops ® έχει μικρότερη διάρκεια δράσης από ότι το γνήσιο Grenade®Thermo Detonator, κάνοντάς το ιδανικό για εστιασμένες HIIT (Υψηλής Έντασης Προπόνηση με Διάλειμμα) συνεδρίες και για την προπόνηση αργότερα το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ.

Αυτό το προϊόν όπου απο έρευνα υποστηρίζεται ότι είναι ιδανικό για την παροχή στοχοθετημένων, μέτριας διάρκειας εκρήξεις της ενέργειας και της θερμογένεσης, χωρίς να προκαλέσει παρατεταμένες, νευρικές παρενέργειες.

Γιατί να αισθάνεσαι, τεταμένα και νευρικά για ώρες μετά τη λήψη του προϊόντος για κάψιμο λίπους;
Λοιπόν, τώρα με το Black Ops ® μπορείτε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς τα μειονεκτήματα.

Πάρε τώρα την δική σου... χειροβομβίδα από το muscleclub.gr πατώντας ΕΔΩ!

42503924 10155877871933263 1301426660360323072 n

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Όταν προσπαθείτε να λύσετε ένα πολύπλοκο πρόβλημα όπως, πως να απαλλαγείτε από το αντιαισθητικό σωματικό λίπος, δεν μπορείτε απλά να το αντιμετωπίσετε μόνο από μία πλευρά.

Το σώμα προσαρμόζεται συνεχώς και αλλάζει σε ένα ή δύο μεταβολικούς οδούς.

Έτσι, θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις γωνίες. Αυτό είναι ακριβώς ότι έχει κάνει η Ερευνητική Ομάδα της Grenade με το Black Ops ™.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει κατά τον σχεδιασμό ενός παγκόσμιου δράσης λιποδιαλύτη είναι να κινητοποιήσει το λίπος από τα λιποκύτταρα. Αυτό επηρεάζεται από την καφεΐνη - ένα συστατικό που πρέπει να υπάρχει σε κάθε τέτοιο προϊόν.

Στη συνέχεια, για να εξασφαλιστεί ότι το λίπος εξαλείφεται (και όχι μόνο αποθηκεύεται πίσω στα λιποκύτταρα), θα πρέπει να αυξήσετε τον μεταβολικό ρυθμό και να αυξήσετε την οξείδωση του λίπους.

Αυτό επιτυγχάνεται με το πράσινο τσάι, το οποίο έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες στο ότι βοηθάει όσους κάνουν δίαιτα και να ρίξουν πόντους και να αυξήσουν τον μεταβολισμό ανάπαυσης τους... τότε το Cayenne χτυπάει, για να βοηθήσει το πράσινο τσάι για την εξασφάλιση της μέγιστης οξείδωσης!

grenade black ops fat burner uk 100 capsules hydroxycut luckylove 1805 14 LuckyLove8

Στη συνέχεια, υπάρχουν δύο άλλες προϋποθέσεις, χωρίς τις οποίες, απλά δεν θα μπορείτε να κάνετε μέγιστες καύσεις λίπους - θα πρέπει να επηρεάσετε τις σωστές ορμόνες και χημικές διαβιβαστές.

Σε αυτό το σημείο έρχονται το Blue green algae (κυανοπράσινα φύκια) και το εκχύλισμα Cocoa. Το Blue green algae περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα και φαινυλεφρίνη. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα συνδέονται με την μείωση μάζας του σωματικού λίπους και η φαινυλεφρίνη είναι γνωστή ότι διεγείρει την ορμόνη πρωτογενής καύσης λίπους του σώματος που ονομάζεται νορεπινεφρίνη. Έτσι τώρα έχετε τα πρωτογενή μόρια σηματοδότησης του σώματος – τις ορμόνες - στο πλευρό σας.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα είναι η επίδραση του εκχυλίσματος Cocoa στο μονοξείδιο του αζώτου (νιτρικό οξείδιο). Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε το νιτρικό οξείδιο ως το αγγειοδιασταλτικό και προ-προπονητικό ενισχυτικό αλλά έχει αποδειχτεί ότι εμπλέκεται στενά στο μεταβολισμό του λίπους και στην πραγματικότητα, εάν έχει μπλοκαριστεί, η χρήση του λίπους για ενέργεια έρχεται πρακτικά να σταματήσει στο σώμα.

Δεν έχουμε ακόμη ικανοποιηθεί με αυτά τα πέντε μέτωπα επίθεσης, οι ερευνητές της Grenade έχουν επίσης προσθέσει αρκετά μικροθρεπτικά συστατικά τα οποία έχουν αξιολογηθεί στο να έχουν ουσιαστική συμμετοχή στο μεταβολισμό του λίπους, στην απώλεια και τη βελτίωση της λειτουργίας της ινσουλίνης - αποφασιστικής σημασίας για την σωστή διαχείριση των υδατανθράκων!

 

 

Διατροφικές Πληροφορίες

 555

Δοσολογία

- Πάρτε 2 κάψουλες με άδειο στομάχι μόλις ξυπνήσετε με νερό.
- Πάρτε 2 κάψουλες 30 λεπτά πριν από το γεύμα με νερό.
- Για να αξιολογηθεί η ανοχή καταναλώστε 1 κάψουλα για τις πρώτες 7 ημέρες.
- Πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.
- ΜΗΝ υπερβαίνετε τις 4 κάψουλες την ημέρα.
- ΜΗΝ καταναλώνετε 6 ώρες πριν τον ύπνο.


 ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!
Κατάστημα: Πέτρου Ράλλη 159, Νίκαια
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2104919490

Muscle banner 980x90

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ