Τo μυστικό του γηραιότερου bodybuilder του πλανήτη

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο 72χρονος Κινέζος bodybuilder Xinmin Yang ισχυρίζεται ότι οφείλει τα πάντα στο 'πρωινό γεύμα της αιώνιας νιότης'.

Ένας Κινέζος bodybuilder ισχυρίζεται ότι έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νιότης, που του επιτρέπει να σκοπεύει να συνεχίσει να προπονείται κανονικά έως τα ογδόντα του. Πρόκειται για τον 72χρονο Xinmin Yang, που ξεκίνησε το bodybuilding το 1984 και έκτοτε δεν σταμάτησε να προπονείται σκληρά ούτε για μία ημέρα.

Σύμφωνα με τον Xinmin Yang, αυτό που τον βοήθησε να έχει σώμα υγιές και κρουστό σαν τριαντάρη αλλά και να δείχνει δύο δεκαετίες νεότερος δεν είναι τίποτα άλλο από τη διατροφή του.

 

 

Κι ενώ όλοι γνωρίζουμε τη σημασία που έχει η άσκηση και η ισορροπημένη υγιεινή διατροφή στην καταπολέμηση της διαδικασίας της γήρανσης και τη διατήρηση της καλής υγείας, ο Xinmin Yang φαίνεται να προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, υιοθετώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια απλή διατροφή που τον βοηθάει να διατηρεί τη νεότητά του.

Ποιο είναι το μυστικό του Xinmin Yang για αιώνια νεότητα
Τα πάντα έχουν να κάνουν με το πρωινό του γεύμα, που είναι το ίδιο εδώ και περίπου μία δεκαετία. Κάθε πρωί τρώει έξι με οκτώ αβγά και μία σαλάτα με ντομάτες, αγγούρι, βρώμη και λίγο στήθος κοτόπουλου.

Απ' ό,τι φαίνεται το συγκεκριμένο πρωινό λειτουργεί μια χαρά για εκείνον, καθώς μπορεί και συνεχίζει να ασκείται σκληρά τη στιγμή που οι πιο πολλοί άντρες που έχουν την ηλικία του είναι ευτυχείς μόνο και μόνο αν μπορούν απλώς να βγουν για έναν περίπατο ή να κάνουν κάποιου είδους χαμηλής έντασης άσκηση.

Μπορεί ένα πρωινό με αβγά να σε κρατήσει για πάντα νέο;
Όλοι κάποια στιγμή θα γεράσουμε, το θέμα είναι πώς ακριβώς θα είμαστε όταν γεράσουμε, καθώς δεν υπάρχει κανείς λόγος να 'παρατήσουμε' τον εαυτό μας στη μοίρα του.
Πάντως, μεταξύ μας, δεν νομίζουμε να πρόκειται να μείνεις για πάντα νέος με το να τρως πολλά αβγά για πρωινό. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να 'διατηρηθείς' όσο το δυνατόν καλύτερα είναι ένας συνδυασμός άσκησης, διατροφής, φροντίδας της επιδερμίδας και ποιοτικού ύπνου.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ