Τα μυστικά ενός πρωταθλητή bodybuilding: Τι κρύβεται πίσω από τα πιο μυώδη σώματα στον κόσμο

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς έχτισε και πώς συντηρεί αυτό το σώμα.

Ο Άντριαν Σίρι, είναι ο νικητής του τίτλου της Αργεντινής 2019 και επιλαχόντας της Νοτίου Αμερικής, είπε πώς άλλαξε τη ζωή του, τις λεπτομέρειες της προπόνησής του, τη διατροφή του και ποια είναι η μεγάλη διαφορά με άλλα αθλήματα.
Από την πόλη Έσκομπαρ, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, αυτός ο γίγαντας ύψους 1,73 μέτρων που ζυγίζει περίπου 115 κιλά ανέφερε πως άλλαξε ριζικά την πραγματικότητα του για να ικανοποιήσει μια ομάδα κριτών που σε κάθε διαγωνισμό αποφασίζει ποιο σώμα είναι πιο τέλειο από το άλλο.

«Το φαγητό έχει νόημα, η ξεκούραση έχει λόγο, η προπόνηση έχει λόγο, υπάρχει λόγος για δουλειά» εξηγεί ενώ δοκίμαζε μια μερίδα ρύζι από ένα δοχείο που φαίνεται μικροσκοπικό σε σύγκριση με τα χέρια του.

Πώς δοκίμασε το bodybuilding

Προς τιμήν του, υπάρχουν δύο τίτλοι πρωταθλητών Αργεντινής bodybuilding (2017 και 2019) και θέλει να προστεθεί το Olympia Amateur WorldWide, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

«Ήμουν πολύ αδύνατος και οι προσδοκίες μου ήταν σε ένα άλλο άθλημα, μου άρεσαν και μου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες. Εκείνη την εποχή ήταν σαν μια έκρηξη, όπου η πλήρης επαφή είχε ειδικευτεί εδώ στην Αργεντινή και βρήκα αυτή τη δυσκολία επειδή είχα χάσει πολύ βάρος. Έκανα πάντα αθλήματα, όλη μου τη ζωή. Τότε γύρισα στο γυμναστήριο, για να πάρω λίγο βάρος, να χτίσω λίγη μυϊκή μάζα, να κερδίσω λίγο και από εκεί και πέρα ​​έμεινα» λέει στα 41 του χρόνια και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που είχε στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Χωρίς αλκοόλ εδώ και δεκαετίες

Σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει σε άλλα αθλήματα, ο bodybuilder πρέπει να είναι bodybuilder 24 ώρες την ημέρα. Δεν χάνει ποτέ το 40λεπτο στάσιμο ποδήλατο, ούτε τις δύο ώρες προπόνησης μυών το απόγευμα, ούτε τη νυχτερινή συνεδρία 40 λεπτών στην οποία δουλεύει κοιλιακούς ή γάμπες.

Όσον αφορά τη διατροφή του, επιβεβαιώνει ότι είναι απαραίτητο να επιτευχθούν οι στόχοι του, αλλά αναγνωρίζει ότι δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί. Το πρόγραμμά του αποτελείται από πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, υγιή λίπη και βιταμίνες, ενώ τα κορεσμένα λίπη απαγορεύονται αυστηρά, και σε μικρότερο βαθμό απλά σάκχαρα. Αυτός είναι ο λόγος που τηγανητές τροφές και αλκοόλ δεν έχουν περάσει από το στομάχι του εδώ και δεκαετίες.

Τα μυστικά ενός πρωταθλητή bodybuilding: Τι κρύβεται πίσω από τα πιο μυώδη  σώματα στον κόσμο - 22.09.2021, Sputnik Ελλάδα

Πηγή: sputniknews.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ