Η Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη άφησε το bodybuilding για το γυναικείο χάντμπολ

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αν σας αρέσει το γυναικείο χάντμπολ στην Πάτρα να ξέρετε ότι από φέτος υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να σας αρέσει περισσότερο.

Ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη. Οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίζουμε ως μία κοπέλα που έκανε τα τελευταία χρόνια bodybuilding, έχοντας πετύχει σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πρωτιές και μετάλλια σε αγώνες και διαγωνισμούς.

Δεν ξέρουμε όμως ότι η 23χρονη personal trainer υπήρξε αθλήτρια του χάντμπολ και μάλιστα σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Πάτρας.

Από φέτος, το γυναικείο τμήμα της Ακαδημίας των Σπορ, επιστρέφει στη δράση και η Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη, δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια. Η αθλήτρια θα είναι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ και με την παρουσία της είναι σίγουρο ότι θα ομορφαίνει τα γήπεδα και τους αγώνες.

Η ίδια δήλωσε για την επιστροφή στην ομάδα της καρδιά της και στο χάντμπολ: «Πέρσι τέτοια εποχή μαζευτήκαμε όλοι μαζί για απονομή βραβείων της Ακαδημίας των Σπορ για όλα αυτά τα χρόνια πορείας της.

3597849

Αναπολούσαμε λοιπόν εκείνες τις μέρες που μαζευόμασταν στο γήπεδο για προπονήσεις, για πρωταθλήματα, και όλα αυτά που ορίζουν τον θεσμό αυτό της Ακαδημίας των Σπορ! Εύχομαι να είναι μια δημιουργική και αποδοτική ταυτόχρονα χρονιά για όλα τα κορίτσια.

Είμαστε όλοι ευγνώμων για την δεύτερη ευκαιρία που μας δόθηκε σε αυτό το χώρο και ευελπιστώ να την αξιοποιήσουμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η γνωστή personal trainer θα είναι μία από τις πιο παλιές αθλήτριες της ομάδας που απαρτίζεται κυρίως από νεαρές παίκτριες.

Σημειώνουμε ότι το γυναικείο τμήμα του συλλόγου έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό της πόλης μέχρι σήμερα και έχει συμμετάσχει σε 6 πρωταθλήματα Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών και σε 12 πρωταθλήματα Α2 γυναικών.

Έχει αναδείξει αρκετές αθλήτριες στις εθνικές ομάδες, κατά σειρά η Χρυσούλα Τσαπικούνη, Ευγενία Καράγιωργα και Χρυσάνθη Αραβαντινού, ενώ από τις τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων υποδομών που έχει συμμετάσχει, η καλύτερη είναι το 2001 που κατέκτησε τη 2η πανελλήνια θέση στις νεανίδες.

Σταμάτησε την παρουσία της για πέντε χρόνια στο διάστημα της οικονομικής κρίσης και να που τώρα η ομάδα επανέρχεται.

3597850

3597851

Πηγή: www.patrasevents.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ