Η γυμναστική κάνει θαύματα: Δείτε πως ήταν ο Phil Heath στην εφηβεία του!

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο παγκοσμίου φήμης λόγω των μυών του Φιλ Χιθ ήταν ένας αρκετά διαφορετικός άντρας στην ηλικία των 18 ετών. Το απέδειξε ο ίδιος με δύο φωτογραφίες.

Ο Phillip Jerrod Heath γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1979 και είναι επαγγελματίας bodybuilder της Αμερικανικής IFBB, ενώ είναι επτά φορές νικητής του Mr Olympia, έχοντας κερδίσει τον διαγωνισμό κάθε χρόνο από το 2011 έως το 2017.

Ο Φιλ μπήκε στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ με αθλητική υποτροφία, με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων ενώ έπαιζε για την ομάδα μπάσκετ, και ξεκίνησε το bodybuilding το 2002.

Ο Φιλ Χιθ είναι σήμερα 41 ετών και μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Στο πρώτο πλάνο, είναι ένας 18χρονος μαθητής που αγαπούσε το μπάσκετ και η δεύτερη εικόνα δείχνει μια 32χρονη μυϊκή επένδυση.

«Δύο εικόνες, ένας διαφορετικός κόσμος. Το αγόρι στα αριστερά δημιούργησε τον άνδρα στα δεξιά. Και οι δύο μοιράστηκαν την επιθυμία να παίζουν πάντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο», έγραψε στη λεζάντα.

Στην πρώτη εικόνα, ο έφηβος Φιλ Χιθ ζύγιζε 70 κιλά και 14 χρόνια αργότερα έχει βάρος 107 κιλά. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ