Γνώριζες ποια είναι τα ιταλικά νησιά του σεξ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όλο και περισσότεροι σεξοτουρίστες δίνουν ραντεβού εκεί.

Οι Αιολίδες Νήσοι, αυτά τα υπέροχα ιταλικά νησιά, δεν χρειάζονται εισαγωγή, αν είσαι λάτρης της γειτονικής χώρας. Το Στρόμπολι και το Φιλικούντι είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για τα κρυστάλλινα νερά τους, το υπέροχο τοπίο τους που ευωδιάζει από τους θάμνους της μεσογειακής βλάστησης και τις μικρές ψαρόβαρκες, αλλά και για το χαλαρό κλίμα που μόνο τα μικρά σε μέγεθος νησιά μπορούν να προσφέρουν. Κι όμως, υπάρχει μία ακόμα διάσταση των Αιολίδων Νήσων, γεμάτη μυστήριο, που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον: Αποτελούν έναν ταξιδιωτικό προορισμό σεξουαλικού προσκυνήματος.

Μάλιστα, το αρχιπέλαγος που τα φιλοξενεί φαίνεται να έχει ιδιότητες που αυξάνουν τη σεξουαλική ορμή των επισκεπτών και διεγείρουν όχι μόνο τη σεξουαλική τους όρεξη, αλλά και τη γονιμότητα.

Η ιεροτελεστία της γύμνιας
Οι επισκέπτες φτάνουν κατά ντουζίνες στις σκοτεινές και ζεστές ακτές των ηφαιστειακών νησιών λες και πάνε σε σεξουαλικό προσκύνημα, σκαρφαλώνουν με τα πόδια στο ηφαίστειο του Στρόμπολι και μόλις φτάσουν την κορυφή του, στις άκρες του κρατήρα του, γδύνονται, μένουν τελείως γυμνοί και ξαπλώνουν στο έδαφός του για να απορροφήσουν τη ζεστασιά και να νιώσουν τις δονήσεις του.

Οι κλονισμοί του υπεδάφους
Οι Αιολίδες Νήσοι τρέμουν όλη την ώρα. Κάθε λίγα λεπτά νιώθεις νέες δονήσεις να έρχονται από τους κλονισμούς του υπεδάφους και η ζέστη που νιώθεις προέρχεται από τη λάβα που κυλάει από το βάθος μερικών δεκάδων μέτρων. Σύμφωνα με κάποιους, αυτά τα στοιχεία επηρεάζουν με έναν θετικό τρόπο το σώμα, που εκκρίνει ορμόνες οι οποίες βοηθούν την ανάπτυξη της σεξουαλικής επιθυμίας.

Υπάρχουν ζευγάρια που καταφθάνουν στα νησιά με σκοπό να βελτιώσουν τη δραστηριότητά τους κάτω από τα σεντόνια και άλλα που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά. Σε κάθε περίπτωση, οι Αιολίδες Νήσοι έχουν τη φήμη ότι φέρνουν χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα στη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

Η Maria Puglisi, που ασχολείται με τα κρασιά στις Αιολίδες Νήσους, δηλώνει για τη νησιά ότι είναι "ένα πολύ αισθησιακό μέρος, είναι τα νησιά της φλόγας και του πάθους". Και υποστηρίζει ότι όλα έχουν να κάνουν με τις δονήσεις και τη θερμότητα της γης: "μπορείς να νιώσεις τις συνεχείς δονήσεις μέσα σου, όταν γίνονται εκρήξεις είναι σαν το ηφαίστειο να εκρήγνυται μέσα στο σώμα σου κι αυτό σου δίνει μία ισχυρή αφροδισιακή δύναμη".

Η ηρεμία, τα αρώματα και οι γεύσεις
Υπάρχουν, όμως, και άλλα στοιχεία που ευνοούν τη σεξουαλική διάθεση. Οι Αιολίδες Νήσοι αποτελούν ένα μέρος του κόσμου που το να βρεις την ηρεμία σου είναι πολύ εύκολο. Παντού επικρατεί ησυχία και αταραξία, χωρίς να υπάρχουν πηγές που να σε αποδιοργανώνουν ή να σου προκαλούν stress. Κι έπειτα, είναι οι μυρωδιές, της θάλασσας και της φύσης, που κυκλώνουν τους ήδη μαγεμένους από τη θέα επισκέπτες που τα προσεγγίζουν μέσω βάρκας.

Οι αφροδισιακές γεύσεις παίζουν κι αυτές τον ρόλο τους. Ψάρι, καρυκεύματα και θαλασσινό αλάτι βοηθούν στην αναζωπύρωση της φλόγας των επισκεπτών τους, για τον πολύ απλό λόγω του ότι τους κάνουν να αισθάνονται καλά.

Όσοι πιστοί, σπεύσατε
Ειδικά όσον αφορά το Στρόμπολι, είναι και το μέρος που λαμβάνει χώρα το φεστιβάλ Volcano Extravaganza, όπου οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν δίνουν ζωή σε χορογραφίες, χορούς και εγκαταστάσεις που θέτουν το σώμα στο κέντρο τους. Η επιλογή του νησιού, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, δεν είναι καθόλου τυχαία.

Κι ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι σαγηνεύονται από τις Αιολίδες Νήσους και την αφροδισιακή τους δύναμη, τόσο το Στρόμπολι όσο και τα παρακείμενα ιταλικά νησιά μοιάζουν να έχουν ακόμη αρκετά αποθέματα για να προσφέρουν απομόνωση και "σεξουλιάρικα" vibes σε όλους.

Πηγή: esquire.com.gr

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ